GODLIKE ENERGYPartneřiTiskové zprávy

GODLIKE PŘINÁŠÍ DO INSIDE GAMES MAXIMÁLNÍ PŘÍVAL ENERGIE

Spojujeme své síly se značkou Godlike, která přináší unikátní energetický nakopávač pro hráče. Godlike je mix přírodních látek, které pomáhají k maximálnímu soustředění během hraní. 

 

Každý hráč zná pocit, kdy se potýká s únavou a jeho herní výkon značně klesá. Ještě více je to znát během turnajů, kde prostor pro odpočinek je minimální a hráči musí podávat maximální výkony. Právě pro tyto chvíle budou mít k dispozici naši hráči Godlike.gg, který díky aktivním látkám uvolňuje energii několik hodin.

„Herní nakopávače pro hráče je v zahraničí běžná věc, kterou herní komunita má velice v oblibě. V České republice je ovšem náročnější tyto produkty získat a proto jsme nadšení z toho, že se do tohoto odvětní v herním segmentu pustila i česká firma! Je pro nás čest spolupracovat s takto ambiciózní značkou, která nás nadchla svým postojem ke gamingu a podpoře hráčů v našich končinách.“ říká majitel esport týmu Inside Games Vojtěch Klapuch a dodává „Ke spuštění spolupráce s Godlike jsme připravili pro naše fanoušky limitovanou edici 50 kusů GODLIKE IG PACK. V tomto balíčku najdete speciální IG shaker, 10 pytlíčků Godlike a také IG ponožky a placku.“

„Několik měsíců jsme hledali profesionální herní tým, který by nám pomohl dostat produkt Godlike do podvědomí hráčů na českém trhu. Máme opravdu velkou radost, že jsme se mohli spojit právě s Inside Games, kteří myslí především na své hráče a jejich rozvoj a chtějí jim nabídnout produkt světové kvality. S tímto přístupem vedení týmu jsme ihned věděli, že je to cesta správným směrem. Pevně věřím, že z této spolupráce vzejdou velké věci, které pomohou celé naší gaming scéně.“ řekl ke spolupráci zakladatel značky Godlike Patrik Záruba.

 

O společnosti Godlike.gg

Mladá a moderní značka doplňků stravy pro hráče. Sází na více než desetileté zkušenosti zakladatele na poli vytváření originálních suplementů a zakládá si zejména na použití vysokého množství aktivních látek a přírodních extraktů z rostlin.