Inside GamesPUBG MobileXiaomi

MÁM FURT VELKOU MOTIVACI SE ZLEPŠOVAT A DOSÁHNOUT VÍCE NEŽ PŘEDTÍM – ROZHOVOR SO SANSOM Z PUBG MOBILE

Dnes sme pre vás pripravili rozhovor s jedným z našich ostrieľaných hráčov z PUBG Mobile sekcie – Sansom. Dozviete sa viac o Sansovi , našom neúspechu v rdy CUPE a tiež mnoho ďalších zaujímavých informácií ,ktoré si nemôžete nechať újsť.

Pre hráčov ,ktorí ta ešte nepoznajú , mohol by si sa nám trochu predstaviť ?

Tak abych se představil, jsem Lukáš aka Sans, hraju pod sekcí PUBG Mobile u Inside Games. Je mi 17 let a studuji třetím ročník na Střední škole cestovního ruchu. A ve svém volném čase rád hraji mobilní hry a streamuju.

Ako si sa dostal k hre PUBG Mobile a čo považuješ za tvoj najväčší úspech ?

K PUBG Mobile jsem se dostal díky streamům počítačové verze PUBG, koukal jsem na Battlestronga, který hrál PUBG ještě s jeho kamarády. V té době bylo už několik oznámení, že hra přijde i na mobily, takže už to byla jen čekačka, kdy to spustí i na android a iOS.

Aký je tvoj cieľ do budúcna ,ktorý by si rád zrealizoval  v PUBG Mobile ?

Určitě bych se chtěl dostat na LAN akci, ať už tu v Česku nebo v zahraničí, s tímhle týmem vím, že se stále blíží víc a víc.

V rdy CUPE sa team neumiestnil na najlepšej pozícii, aký bol podla teba dôvod ?

Důvod bych řekli, že byla morálka velmi nízko, a hráli jsme bez našeho IGL a to šlo i znát na naší hře, motali jsme se, nevěděli co dělat a i spoluhráči byli na dně z toho, byla to obrovská rána pro nás jak se nám to nepodařilo ale zároveň nás to i dost ponaučilo.

V posledných týždňoch ťa môžeme vidieť hlavne na platforme Twitch.tv. Myslíš si ,že tam zavedú tvoje kroky po aktívnej hráčskej kariére ?

Nemyslím si, že brzo s aktivním hraním skončím, mám furt velkou motivaci se zlepšovat a dosáhnout více než předtím, ale pokud mě do té doby bude bavit streamování jako teď, určitě.

Ďakujem za rozhovor a prajem veľa úspechov v nadchádzajúcom období. Ak by si chcel niečo odkázať svojim fanúšikom tak teraz je vhodná príležitosť.

Taky děkuji, určitě chci poděkovat jak fanouškům Inside Games tak i mým fanouškům, kteří mě chodí pravidelně podpořit na streamy. Na závěr bych chtěl vzkázat fanouškům Inside Games. Věřte, že na Fall Split PMCO uděláme dobrý výsledek jako reprezentanti CZ/SK a #IGHYPE

Sociálne siete, na ktorých môžete Sansa nájsť a podporiť ho  : Twitch , Instagram , Twitter