HearthstoneInside GamesTiskové zprávy

JOBSAD PŘESTUPUJE DO TÝMU ENTROPIQ

Dnešním dnem se s modrobílými barvami loučí naše dlouholetá Hearthstone stálice a účastník několika Masters Tours Jobsad. Ten za Inside Games nastoupil v roce 2018 a od té doby nás skvěle reprezentoval jak v Česku, tak v zahraničí. 

Josef „Jobsad“ Smutný byl dlouholetým reprezentantem týmu Inside Games, kde se mu podařilo získat hned několik zajímavých pódiových umístění. Patří také mezi pravidelné účastníky mezinárodních Hearthstone major eventů – turnajů Masters Tour.

Jobsadův odchod nás velmi oslabí, ale vnímáme jeho potřebu a motivaci posouvat se neustále kupředu. Odehrál v našich barvách řadu let a zanechal za sebou mnoho úspěchů a nezapomenutelných okamžiků,“ říká majitel esport týmu Inside Games Vojtěch Klapuch.

Vždy hrál naplno a plnil si veškeré závazky. Za to jsem mu nesmírně vděčný. Kéž by bylo takových hráčů v České republice více. Volbu nové organizace plně schvaluji, Entropiq má vysoké kvality a věřím, že zde ještě více vyroste.

Cesta do Entropiq byla pro Smutného jen dalším logickým krokem v jeho pracovně/esportové kariéře. Nedávno se stal součástí analytického oddělení ve firmě Ematiq, která je s Entropiqem úzce propojena přes osobu majitele Martina Kabrhela.

Jobsad je v Ematiqu platnou posilou, prokázal velký talent a znalosti v oblasti pravděpodobnosti a statistiky a jen vítám, že jsme se s ním jako s top hráčem Hearthstone dohodli na přestupu,“ neskrývá nadšení sám Kabrhel, který jako vystudovaný matematik jistě tuší, že to je právě teorie pravděpodobnosti, statistika, správná interpretace vstupních dat, obsáhlé tabulky a rychlé rozhodování, které stojí za dosavadními výsledky nejnovějšího člena Entropiq.

Příchod dalšího hráče do našeho Hearthstone týmu vnímám s velkým očekáváním. Jsem přesvědčen, že mezi Faeliho a En1gmu zapadne bez problémů. Vždyť sám Faeli se v posledním AMA, vysílaném pravidelně každou sobotu na našem Twitch kanále, vyjádřil, že by si přál do týmu právě Jobsada. Jsem rád, že jsme mu tohle přání mohli splnit,“ přidává se výkonný ředitel Entropiqu Ondřej Drebota.

Za celý tým Inside Games chceme popřát Jobsadovi mnoho štěstí a ať bůh Hearthstone RNG stojí na tvé straně boardu. 🙂