Nezařazené

HLÁSÍME POSILU DO FIFA TÝMU

S blížícím se vydáním FIFA 21 se i my chystáme na nadcházející sezonu. Proto dnešním dnem posilujeme řady o nového hráče.

K současnému týmu, který je nyní ve složení Kučera a Dodgy se pro nadcházející měsíce a rok připojuje i talentovaný Milan „MKL77“ Klement.



Ten hraje FIFU již od ročníku 07. Ale aktivně do kompetitivní scény se zapojil až s příchodem FIFA 19, kde stabilně uhrával ELITE 3. V ročníku FIFA 20 se mu již více dařilo uhrát i víkendovou ligu se skóre 27:3 (ELITE1). Dále se probojoval do 2. COOL Ligy. Nedávno se mu podařilo vyhrát kvalifikaci na portálu TOP GAMING. A tak ho již tuto neděli můžete vidět hájit naše barvy v Grand Finále Paddock Ligy.

Vyjádření Milana „NKL77“ Klementa

Ahoj jmenuji se Milan Klement je mi 20 let. FIFU hraju od ročníku 07, ale kompetetivně se FIFĚ věnuji od ročníku 2019. Můj největší cíl je uhrávat ve víkendové lize stabilně elite 1 a rád bych se chtěl vyrovnat české špičce. Na novou FIFU se těším neskutečně tak jako každý rok. Vstup do IG pro mě znamená strašně moc a budu se snažit vaši důvěru co nejlíp splatit.