League of Legends

JIŽ TENTO TÝDEN ZABOJUMEME O POSTUP DO FINÁLE HITPOINT MASTERS

Po vítězném tažení proti týmu Vikingekrieg jsme o krok blíže k vytouženému finále Hitpoint Masters a postupu do ERL (European Regional League). Již tuto neděli nás čeká zápas proti týmu Sinners.

Před samotným semifinále se ale pojďme podívat, jak probíhalo úvodní kolo playoff. Jak již bylo zmíněno, tak jsem se střetli s týmem Vikingekrieg. Ti skončili v základní části na 4. místě. Naši hráči si na tohoto soupeře věřili a očekával se tak hladký průběh.

I o to byl větší šok, když jsme nezvládli první hru a oponent se ujal vedení. Ovšem od druhé hry, naši kluci převzali otěže celé série a precizní hrou okořeněnou o skvělý výkon marksmana Mazurra, jsme stav série otočili na 3:1 a stali jsme se tak prvními semifinalisti.

Na sestřih těch nejlepších akcí se můžete podívat níže.

Jak jsme již zmínili, tak právě tuto neděli nás čeká zápas proti týmu Sinners. V základní části jsme se s nimi utkali dvakrát. Jednou jsme odcházeli vítězně a jednou poraženě.

Věříme, že v BO5 sérii dokážeme tohoto soupeře porazit a postoupit do finále. Bude to ovšem tuhý boj a rozhodně diváci mohou očekávat kvalitní League of Legends.