Hearthstone

NORWIS DNES VSTUPUJE DO MASTERS TOUR IRONFORGE

Dnešním dnem oficiálně začíná letošní sezona Hearthstone Masters Tour. Tyto nejprestižnější turnaje, které pořádá sám Blizzard mají obrovskou prestiž, jelikož se zde utká pouze 400 hráčů z celého světa. Mezi nimi je i náš Štěpán „Norwis“ Šimek, který dnes od 17:00 nastoupí do prvního zápasu.


Masters Tour byly v minulých letech rozmístěny po celém světa a tak kromě zajímavé hráčské zkušenosti, pricepoolu se hráči mohli také podívat do zajímavých destinací. Ovšem letos i kvůli pandemii Covid – 19 se celá Masters Tour přesunula do online prostředí. Další zajímavostí je, že letos se uskuteční celkem šest zastávek Masters Tour, kdy každá z nich je pojmenovaná po lokacích z Azerothu.

Jaké změny čekají letos Masters Tour? Jednotlivé zastávky ponesou názvy  lokací z Azerothu | PLAYzone.cz

První zastávkou je Masters Tour Ironforge, která začíná již dneska od 17:00. Našeho Norwise dnes čeká prvních pět kol Swiss systému, kdy potřebuje urvat minimálně tři vítězství, aby mohl pokračovat v turnaji do druhého dne.

Se kterými decky nastoupí Norwis?

Na Masters tour se těším víc než kdy dřív, na to abych se tentokrát kvalifikoval jsem vynaložil maximum úsilí a rád bych to teď zužitkoval, občas bylo náročné zkombinovat školu s přípravou, ale věřím si, že mám na to, abych přehrál své soupeře. Snad budu mít i trochu štěstíčka abych urval nějaké pěkné příčky, držte mi palce

Stream turnaje najdete zde od 18:00

Držíme palce a #INGHYPE