Inside GamesMSIPartneři

PROFESIONÁLNÍ HERNÍ ZNAČKA MSI SE STÁVÁ GENERÁLNÍM PARTNEREM ESPORT TÝMU INSIDE GAMES

Přední světová herní značka MSI patří mezi ty největší hráče v oblasti her a esportu. Pro rozvoj esport komunity věnuje MSI mnoho úsilí a zdrojů tak, aby podpořili rozvoj hráčů na celém světě. Právě s touto vizí vstupuje i do spolupráce s naším esport týmem Inside Games.

Už dlouhá léta je naším cílem podporovat mladé talentované hráče počítačových her a posouvat je na vyšší level. Soustředíme se na jejich komplexní přípravu hráčů a rozvoj. Právě i podobnou ideologii vkládá herní značka MSI do vývoje svých herních souprav, aby hráči mohli posouvat své výkony na nové hranice možností.

S touto vizí se tak značka MSI Gaming stává generálním partnerem League of Legends týmu Inside Games, který hraje prestižní českou League of Legends ligu Hitpoint Masters a má evropské ambice.

Hráči se tak díky nové spolupráci se značkou MSI mohou spolehnout na 27” monitor MSI Gaming Optix MAG274, který nabízí perfektní dobu odezvy 1ms a zobrazovací frekvenci 165 Hz. Povinnou výbavou každého profíka je také kvalitní herní periferie. A proto MSI vyzbrojí mechanickou klávesnicí MSI Vigor GK50 Elite a herní myší Clutch GM41 League of Legends tým, který již brzy vstoupí do letní části Hitpoint Masters.

“Mám obrovskou radost z toho, že budeme moci opět spolupracovat se značkou MSI, se kterou jsme spolupracovali již v minulosti. Je vidět, že MSI má opravdu zájem o rozvoj našich hráčů a chce jim zajistit maximální podporu. Našim hráčům dlouho chyběla možnost opřít se o kvalitní hardware a nyní máme ideální podmínky” říká Vojtěch Klapuch majitel esport týmu Inside Games. 

“Jsme rádi, že můžeme znovu nastartovat spolupráci s jedním z předních týmů na české herní scéně. Našim aktuálním cílem je zajistit co možná nejlepší podmínky pro hráče, jejich plynulou hru, pohodlí a co nejméně starostí. Když to v esportu myslíte vážně, potřebujete kvalitní železo pro plynulý chod her a co nejvyšší množství FPS. Věřím, že tato spolupráce bude mít pozitivní ohlasy od veřejnosti a brzy se někde potkáme s hráči a fanoušky jak MSI, tak ING. #INGHYPE“ dodává Zdeněk Krejčí za MSI.