Inside GamesLeague of Legends

VÍTÁME NOVÉ POSILY DO LETNÍHO HITPOINT MASTERS

Offseason se nám blíží pomalu ke konci a je čas odhalit soupisku pro nadcházející summer split v Hitpoint Masters, který začíná už 17. června..

Po úspěšném splitu, kdy jsme obsadili 3. místo, jsme usoudili, že naší ambicí je stále se probojovat do EU Masters. Proto jsme značnou část offseason věnovali tryoutění a hledání nového herního stylu. Během těchto tryoutů se stalo několik změn. První z nich byl odchod našeho toplanera Emperora, který ze zdravotních důvodů odstoupil sám, aby se tým mohl dále posouvat vpřed. Chceme mu poděkovat za jeho nasazení a výkon v jarním splitu a věříme, že v budoucnu se ještě pořádně předvede na CZ a EU League of Legends scéně.

Náhradu za Emperora jsme našli velmi rychle, jelikož jsme měli již představu o tom, koho bychom rádi oslovili. Novým topařem se tak stává mladý talentovaný slovenský hráč Kio, kterého jste mohli vidět nastupovat v minulém splitu za tým Inaequalis. Kio má skvělý playstyle, který nám sedne do týmu a navíc je to dlouholetý kamarád s Defflokem, takže zapadl do týmu velmi dobře.

Dalším hráčem, který opustil naše řady, byl rakouský jungler Pocok. U něj bylo už během jarního splitu jasné, že s námi nebude pokračovat dál, jelikož jeho cílem bylo dostat se do prestižnějších zahraničních lig..

Po dlouhé fázi tryoutění CZ/SK junglerů jsme ovšem nenašli žádného adepta, který by zapadl do našeho týmu. A to jak po herní, tak lidské stránce.

Nakonec jsme našli toho pravého junglera z německa. Lagiah během prvních scrimů velmi dobře zapadl do týmu a přináší to, co se od něj očekává. Tento německý jungler má za sebou již několik kompetitivních zkušeností z TES Finland, Teliah Masters a Prime League 2nd Division.

Tým nyní bude čekat bootcamp v Olomouc Gaming Center. Věříme, že se zde hráči sehrají a budou tak připraveni bojovat o slot do EU Masters