Inside GamesLeague of Legends

ZNIČILI JSME TÝM UNIVERSE V PLAY-OFF CHALLENGERS

Včera se hrála playoff Challengers liga, kde naše League of Legends Academy odehrála BO5 proti týmu Universe. Jak to probíhalo, jaké byli naše picky a to nejlepší si shrneme.
Aktuální tabulka Challengers ligy – zdroj Hitpoint

Rychlé představení naší Academky:

Filip ,,Broken Sword“ Reiter
Luboš ,,N3znamy“ Sobota
Petr ,,Dolis“ Dolejš
Marco ,,Only“ Isoletta
Marek ,,Marco“ Netrval


První hra


Broken Sword
N3znamy
Dolis
Only
Marco

Picky:
Lee Sin
Trundle
Syndra
Aphelios
Leona

Bany:
Tristana
Xin Ziao
Akali
Kalista
Varus


Braum
Rakan
Volibear
Olaf
Irelia

První drak padl pro nepřátelský tým již v brzkých minutách. To nás ale neodradilo a v necelé deváté minutě jsme si došli pro Heralda. První kill padl na midu a zároveň dva na botu pro nepřátelský tým. Ve třinácté minutě byl vypuštěný Herald na botu a tím jsme získali první věž. O dvě minuty později padl druhý Herald pro náš prospěch, který byl vypuštěný na midu ve snaze vzít další věž, ale neúspěšně. Podařený teamfight byl na dolní řece, kde jsme společně urvali 4 killy a získali 1. draka.

O pár minut po respawnutí dalšího draka se na něho nepřátelský tým vrhnul, aby získali svého posledního, a opět padli 4 killy pro náš prospěch a získali jsme nejen druhého draka, ale i Barona.

Zlomový moment byl na midu, kde se Phenix nechal odchytit a s ním padl i celý jeho tým. Díky tomuto dobrému odchytu si náš tým odnáší 1. výhru této BO5.


Druhá hra


Broken Sword
N3znamy
Dolis
Only
Marco

Picky:
Wukong
Jarvan IV
Ekko
Jinx
Thresh

Bany:
Jayce
Kindred
Irelia
Xin Ziao
Tristana


Olaf
Volibear
Lee Sin
Trundle
Diana

Již v prvních minutách jsme dostali invade od keve a Flaai, kdy N3znamy přišel o redko a začal hodně ztrácet. První gank od N3znamyho jsme dostali na botu, kde také padl první kill, který získal Only. Vzali jsme prvního draka výměnou za Heralda, který padl do rukou nepřátelského týmu.

V průběhu deváté minuty se odehrál souboj mezi Broken Sword, keve a Flaai, který vypadal velice dobře pro tým Universe, ale pak přišel nečekaný obrat na který se můžete podívat sami.

V necelé dvacáté třetí minutě přišel nečekaný zlom ve kterém se nechal tým Universe odchytit. Broken Sword si šel pro quadrakill a to stálo nepřátelský tým Barona.

Výměnou za posledního draka jsem získali 3 killy a s nimi i první inhibitorovou věž. Posledním klíčovým momentem byl Baron, díky kterému jsme si šli pro druhou výhru


Třetí hra


Broken Sword
N3znamy
Dolis
Only
Marco

Picky:
Lee Sin
Trundle
Syndra
Aphelios
Thresh

Bany:
Tristana
Xin Ziao
Akali
Varus
Kai‘Sa


Gragas
Viego
Irelia
Volibear
Olaf

V necelé páté minutě dostáváme gank od N3znamyho, kde Marco flashuje k Phenixovi, který dostává ohromný DMG a první kill získává Marco se svým Threshem. Zůstaneme u botky, kam přichází teleport od Broken Sword, který si jde opět pro Phenix a získává pro sebe kill a díky tomu získáváme prvního draka. Nepodařený fight se odehrál na topu, kde nepřátelský tým získává dva killy a bere si Heralda, díky kterému také získávají první i druhou topovou věž. Druhého draka získáváme pro sebe, ale bohužel odevzdáváme 2 killy soupeřům. V patnácté minutě Marco odchytává krásným hookem keveho a shut down získává Dolis. Bohužel teamfight se nám nepovede a odevzdáváme 4 killy a získávají Heralda a později ho vypouští na bot, kde si vezmou dvě věže. Ve dvacáté třetí minutě si nepřátelský tým jde pro Barona a po nevydařeném teamfightu si tým Universe odnáší první výhru.


Čtvrtá hra


Broken Sword
N3znamy
Dolis
Only
Marco

Picky:
Renekton
Diana
Lee Sin
Varus
Taric

Bany:
Nautilus
Ziggs
Irelia
Xin Xiao
Kindread


Olaf
Voliber
Aphleios
Thresh
Braum

Ve třetí minutě přichází trade za first blood na topu, který získává nepřátelský tým. A také u něho zůstaneme. Další povedený fight se podařil soupeřům, kde získávají další 3 killy a prvního draka pro svůj prospěch. V deváté minutě si jdeme pro Heralda, který je vypuštěný v pozdějších minutách na midu, kde získáváme nějaké pláty. V patnácté minutě dostáváme gank od nepřátelského týmu na botu, který je neúspěšný, ale tím to nekončí. Po chvíli se zase setkávají a N3znamy získává kill, bereme draka a míříme na top, kde si bereme první věž.

Ve dvacáté sedmé minutě se týmy opět setkávají u draka, kterého vyměňujeme za 4 killy a Barona. Tým se nebojí a pushují botku na které získávají 2 killy. Padá inhibitor, jedna věž, druhá věž a Inside Games Academy si jde pro výhru BO5 Challangers ligy se skóre 3:1.


Edited by LumiX