Brawl StarsInside Games

Jsme mistři České republiky ve hře Brawl Stars!

Během minulého víkendu se uskutečnilo Samsung MČR v mobilních hrách, kde jsme samozřejmě nemohli chybět a ve hře Brawl Stars nás mnoho fanoušků považovalo za jedny z favoritů. Tyhle očekávání se nám povedlo naplnit a po dramatickém finálovém zápase proti týmu Sampi.Tipsport mohli naši hráči zvednout nad hlavu trofej mistrů České republiky.

Konečně jsme se dočkali! Poprvé od roku 2016 putuje jeden z MČR titulů do naší vitríny, konkrétně v mobilní hře hře Brawl Stars. Od pátečního rána se naše čtveřice ve složení KoShaR, Wex, Mata a Salty pustila do soubojů proti dalším sedmi nejlepším týmům, které může domácí Brawl Stars scéna nabídnout a vůbec nezklamali. Jakožto vítězové Samsung Midseason jsme vstupovali do turnaje v roli mírného favorita, ale přesto byli celkem číslo jedna hráči Sampi.Tipsport. Proti nim jsme také nastoupili ve finále, které hoši bravurně zvládli a díky parádní obrany během Siege dokázali urvat nádherné vítězství, díky hoši!



Na rozhovor jsme si po vítězství odchytli kapitána týmu Marka “KoShaR” Podlahu, který se s námi podělil o své pocity z vítězství na Samsung MČR v Brawl Stars a také o celkový závěr toho, jak proběhl jeho rok na profesionální úrovni ve světě Brawl Stars.

Ahoj Marku, jaký je to pocit být mistrem České republiky?

Máme radost samozřejmě, to se jen tak někomu nepoštěstí, vyhrát MČR, takže je to fakt neskutečný. Naše původní ambice byly dostat se do top 2, takže jsme předčili vlastní očekávání. Vlastně jsme moc nevěděli, co od Sampi čekat, ale rozhodně jsme je nechtěli podcenit. Finále byl podle očekávání urputný boj a nakonec se nám to podařilo dotáhnout do vítězného konce.

Ve finále jste zvládli porazit Sampi, proběhla nějaká příprava speciálně na ně?

Proti Sampi jsme žádnou speciální přípravu neměli, chtěli jsme si toho hlavně nahrát co nejvíc a věnovali jsme tomu opravdu hodně času, což si myslím, že se nakonec vyplatilo.

Jak bys zhodnotil celý rok z pohledu čerstvého mistra České republiky?

Na tuhle otázku bude těžké odpověď, jelikož my jsme se na MČR kvalifikovali už na začátku června skrze midseason turnaj, tudíž jsme ostatní týmy na turnajích mohli pouze sledovat a síly jsme poměřovali jedině při scrimech. Z turnajů jsme ale mohli vidět, že konkurence je veliká, ať už šlo o Sampi, Pepis.Shop, ENTERPRISE, eKoVy, či o mnoho dalších. Už se těšíme na příští rok, kdy budeme moct znovu poměřit naše síly.