Inside GamesMSIPartneři

VYCHYTANÝ MONITOR DO SEBEMENŠÍHO DETAILU

Herních monitorů na trhu najdete řadu! Někdy mají velmi podobné parametry a zorientovat se v rozdílech je těžké! To ovšem neplatí u 38″ monitoru MEG 381 CQR! Tenhle kus opravdu vyčnívá z davu!

A ne jen kvůli své uhlopříčce, ale zejména kvůli zajímavým technologickým vychytávkám, které dělají z monitoru nekompromisní stroj pro vaše výrazné zlepšení provozní a herní efektivity.  A to zejména díky funkci rapid boost, která zajištuje obnovovací frekvenci 175 Hz a dobu odezvy 1 ms.

Detaily které potěší

Monitor z řady MEG potěší ty, kteří mají rádi přehledné nastavení jednotlivých funkcí monitoru. O to se zde stará ovládací rozhraní HMI, které umožňuje pohodlnější a intuitivnější ovládání. Můžete tak jedním ovládacím prvkem nastavovat podsvícení, vstupy, dobu odezvy a další nastavení.

Optimalizováno pro gamery a streamery

Je vidět, že MSI Gaming prostě myslí na všechny hráče! A co je tím myšleno? No tak začneme tím, že monitor MEG 381 CQR nabízí nastavitelný stojan. To vám umožní nastavit si přesnou výšku monitoru, sklon či otočení. Můžete si teda nastavit polohu přesně tak, jak vám to vyhovuje.

Tím ale nekončíme, co je naprosto skvělé pro všechny hráče, tak je možnost připnout si kabel od své herní myšky na mouse bungee. Toto zabudované poutko vám pomůže uspořádat kabel, tak aby vám nepřekážel a vy se mohli plně soustředit na hraní. Za nás určitě super vychytávka.

No a nemůžeme zapomenout ani na streamery. Součástí balení herního monitoru je i držák na webkameru nebo kameru. Držák má kulovou hlavu, která působí velmi bytelně a snese absenci i větší kamery, takže pro streamery naprosto geniální věc!

A co displej? 

Boží! Je dobré zmínit, že monitor nabízí HDR technologii, takže dokáže vytvořit obraz s více detaily, širší škálou barev než je tomu u tradičního monitoru.

Během testování bylo poznat, že se ovšem obraz a displej sem tam pere s přechody mezi hrou a pracovním prostředím a HDR se lehce buglo, takže bylo potřeba ho resetovat. Ovšem toto se stávalo občasně a nemělo to velký vliv na hraní či práci.

No a pro koho je MEG 381 CQR vhodný? 

Díky své velikosti to asi nebude to pravé pro esport hráče, kteří potřebují mít vše perfektně pod dohledem. Ovšem když si na tomto monitoru pustíte nějakou super singleplayer příběhovku, tak to už je jiná! Obecně ale spíš monitor ocení ti, kteří se věnují grafice či tvorbě videí. Díky HDR IPS displeji máte skvělé barvy, které se nejvíce podobají tomu co vidí lidské oko.

 

Více informací o výrobku najdete ZDE