Inside GamesMSI

Vesmírná rychlost v podání nového SSD MSI SPATIUM M480. Buďte rychlejší než všichni ostatní!

Zdá se vám, že už váš počítač nestíhá náročnost nových her, nebo jeho komponenty nejsou úplně nejmladší? Tak v tom případě zbystřete, máme pro vás řešení. Ze samotného vesmíru MSI sestupuje na naši zemi nové úložiště SPATIUM M480, které díky své rychlosti a výkonu pozvedne vaši úroveň ve hrách o několik levelů výše.

V dnešní době se často setkáváme s problémem, že by se nám hodilo extra úložiště a na trhu je velký výběr. Ovšem nejvíce z něj vystupuje nové SSD s názvem MSI SPATIUM M480. Při optimalizaci pro rozhraní PCIe Gen4, dosahuje rychlosti čtení (zápisu) až 7000 (6800) MB/s, což umožňuje rychlý přenos dat a zkrácení doby načítání hry.

První věc, které si každý všimne, je nádherný hliníkový chladič bronzové barvy se speciální strukturou žeber, která efektivně odvádí teplo a umožňují SSD disku udržovat maximální výkon i při velkém zatížení. Tím pádem se nemusíte bát, že by vás cokoliv zdržovalo u hraní těch nejnovějších titulů, které mohou být velice náročné na celý počítač.

msi storage heatsink background

Kromě všech již zmíněných věcí také přece jen záleží na tom, kolik toho vlastně na to SSD můžeme dát. Nejnovější technologie 3D NAND flash přináší velké úložiště v kompaktním designu a umožňuje disku SPATIUM dosáhnout až 2 TB kapacity. S tím, kolik místa dnešní hry a soubory zabírají, tak se jedná o perfektní kombinaci na to, aby se vám už nikdy nestalo, že vám v počítači nezbyde žádné místo.

SPATIUM M480 obsahuje také mnoho praktických funkcí, které vám zaručí, že vaše intenzivní hraní už nic nezastaví. Mezi ty nejdůležitější patří LDPC ECC korekce chyb, end-to-end ochrana dat a AES256 šifrování dat. Kromě tohohle všeho si také můžete přenášet svá data, sledovat stav disku a hodnoty výkonu v reálném čase v aplikaci MSI Center. Ztrátě dat můžete zabránit díky dodávaného softwarového řešení Actiphy, zahrnujícího funkce zálohování a obnovy dat.

 

SPATIUM M480 PCIe 4.0 NVMe M.2 HS