Nezařazené

DESIGN, KVALITA A SKVĚLÝ ZVUK ZA DOSTUPNOU CENU – HERNÍ SLUCHÁTKA MARVO H8618

Pokud hledáte herní sluchátka, které vás osloví designem, kvalitou a hlavně cenou! Tak už hledat nemusíte! Herní sluchátka Marvo Gaming H8618 jsou cenově dostupná designově povedená herní sluchátka, která nabízejí pohodlný herní zážitek a kvalitní zvukový výstup.

JAKÝ MAJÍ ZVUK?

To co každého hráče zajímá je zvuk! Marvo sluchátka H8618 jsou připravena vás oslnit při pořádných nočních bitvách, ale i při relaxujícím poslechu hudby. Hluboké basy ukáží svůj potenciál při přechodu přes bitevní pole a čisté výšky vás naopak potěší při nabíjení energie na další dny. V pozdních hodinách uslyšíte každý krok a nemusíte se bát, že by vás nepřítel překvapil. Pohodlné je i ovládání hlasitosti, které se nachází na 2 m dlouhém USB kabelu. Na stejném ovladači také můžete vypínat a zapínat mikrofon.

Když už je zmínka o mikrofonu, tak součástí sluchátek je všesměrový sklopný mikrofon, který zachytí každé vaše slovo, dokonce i ta neslušná. Všichni víme, že někdy je potřeba usměrnit svoje spoluhráče a neexistuje lepší možnost než křišťálově čistým zvukem.

POHODLÍ JE DŮLEŽITÉ

Sluchátka hráči používají i několik hodin denně, proto je důležité mít ten správný komfort. Náušníky na sluchátkách H8618 jsou z měkkého textilu a zajistí, že vaše uši budou jako v bavlnce i po nekonečných hodinách hraní. Speciální pěnová výplň nikde netlačí a textil, kterým jsou náušníky potaženy, je velmi příjemný na dotek. Sluchátka tak perfektně padnou okolo uší, takže nepropouští zvuk do prostoru. Co je potřeba zdůraznit, tak měkký pěnový textil je i na hlavovém mostu a dodává tak potřebný komfort.

PROČ SI SLUCHÁTKA POŘÍDIT?

První co člověka zaujme je design! V jednoduchosti je krása a to u těchto sluchátek určitě platí! Jednoduchý čistý design v bílé nebo černé barvě dokreslený LED RGB podsvícením je naprosto dostačující. Další výhodou je nízká váha, sluchátka váží pouze 307 gramů, takže zatížení na hlavě není vůbec patrné. Co naopak může být lehkou překážkou je poměrně pevná konstrukce. Sluchátka jsou z odolného matového plastu a celá konstrukce je pevně napojena na jednotlivé části, takže náušníky drží v jedné pozici.

No a ten hlavní důvod proč zvážit koupi těchto sluchátek? To je cena! S cenovkou začínající okolo 450 Kč dostanete hodně muziky za málo peněz a ještě budete vypadat cool!

Pokud vám sluchátka padla do oka, tak je nyní můžete v akci pořídit na eshopu našeho partnera www.gamerspot.cz za 440 Kč