Inside Games

Sběratelská sérii odznáčků českých eSport klubů!!

V rámci MČR v počítačových a mobilních hrách bude představen produkt určený všem fanouškům česko-slovenského gamingu. eSubaWear na svém stánku představí první sběratelskou kolekci odznáčků s motivy herních týmů z našich luhů a hájů. Pokud jste tedy pravými fanoušky, rozhodně čtěte dále!

14964018_10210817737136932_388408945_o

 

Jak jsme již předeslali, jedná se o sběratelskou sérii odznáčků, které si budete moci zakoupit poprvé právě na MČR v počítačových a mobilních hrách. Podobně jako je tomu u sběratelských sérii CS:GO pinů i zde nebudete dopředu tušit, který z odznáčků se v balení nachází a bude se tak jednat o opravdové překvapení. Blind boxy jsou oblíbenou formou prodeje takovýchto předmětů a mají také další výhodu, o které již ale více sdělí Karel Pigi Potužník z eSuby:

“Nápad vytvořit sběratelskou sérii odznáčků je inspirovaný CS:GO piny, které jsme kupovali v Katovicích ve velkém nejen my, ale celá řada fandů gamingu. Oblíbený artikl jsme tak chtěli přinést i do domácího prostředí a tak jsme oslovili všechny větší týmy naší scény. Ty, které nám daly své požehnání jsou tak zahrnuty v první sérii pinů. Problém, kterým by mohlo být skupování pinů pouze vybraných týmů se vyřešil prodejem ve stylu “blind boxů”. Nejen že je zde element překvapení, ale také tím zajistíme stejný podíl z prodeje všem týmům. Což byl i další náš cíl. Tedy podpořit prodejem pinů místní celky. Každý fanoušek tedy získá nejen pěkné suvenýry, ale také přispěje svou trochou na rozvoj samotných herních organizací.”

Jak je vidno z přiložených obrázků, odznáčky budou baleny v hedvábném sáčku s logem kolekce. Ty zajistí, že obsah zůstane tajemstvím a kupující nepřijde o moment překvapení.

 

14875812_10210817736936927_1158719344_o

 

Kroky všech fanoušků by tedy 4.-6.11.2016 měly směřovat na stánek eSubaWear v rámci MČR v počítačových a mobilních hrách!