MSIPartneři

JAK JSME TRÁVILI ČAS S NAŠÍM KÁMOŠEM MAGEM – ALIAS HERNÍM PC MSI MAG CODEX X5 12TH

Asi každý známe ten pocit, když mamka řekne gamerovi: „Běž a bav se s kámošema!“. No tak my jsme ven šli! A vzali jsme sebou našeho kámoše MAGA od MSI Gaming.

Herní PC je pro gamery ten pravý kámoš, který ti vždy pomůže, nenechá tě ve štychu, můžeš se na něj spolehnout a je s ním spoustu zábavy. A tak jsme si řekli, že bychom s kámošem MAGEM mohli zažít i trošku toho IRL dobrodružsví. A tak jsme vzali našeho kámoše MAGA na kafe  ☕️,  zakopat si fotbálek ⚽️ a samozřejmě jsme spolu sledovali esport zápasy. 😎

Kdo je tedy ten MAG? 

Herní PC od MSI Gaming s procesorem Intel Core™ 12. generace, grafickými kartami MSI GeForce až do RTX 3090 a hlavně perfektní minimalistickou PC skříní s perfektním průtokem vzduchu. 

POKROK K DOSAŽENÍ CÍLŮ

Procesory Intel 12. generace s hybridní architekturou vytváří ještě lepší podmínky pro efektivitu a vaše herní zážitky

BEZKONKURENČNÍ RYCHLOST

Nejnovější PCIe Gen 5 zdvojnásobuje rychlost přenosu dat až na 32 GT/s oproti svému předchůdci PCIe 4 a nabízí tak vynikající zvýšení výkonu pro hraní her.

PRŮTOK VZDUCHU MAG CODEX X5

Herní desktop MAG Codex X5 má velkou plochu určenou pro přívod vzduchu a velký vnitřní prostor pro instalaci ventilátorů. Takto efektivní konstrukce zabrání přehřátí systému při vysokém výkonu.