PartneřiTiskové zprávy

VÍTÁME MARVO GAMING! NAŠEHO NOVÉHO PARTNERA V OBLASTI HERNÍCH PERIFERIÍ

Profesionální esportovci musí podávat výkony na nejvyšší úrovni a k tomu potřebují patřičné vybavení. Bez pořádného herního gearu se žádný hráč neobejde. Proto spojujeme síly s výrobcem herního příslušenství Marvo.

Marvo je populární značka mezi hráči po celém světě. Silné oddělení vývoje herního vybavení a periferií používá pokročilé technologie, jejichž výsledkem jsou prvotřídní produkty. Ty odráží moderní trendy a požadavky hráčů. Vybírat tak můžete ze široké nabídky klávesnic, myší, sluchátek, podložek pod myš, či vyřešit dlouhé sezení za počítačem pohodlným herním křeslem, které vyhovuje potřebám všech hráčů. .

Mít silného partnera, který poskytne našim hráčům kvalitní herní zařízení je velice důležité! Jsem nesmírně rád, že se nám podařilo navázat spolupráci právě s Marvo. Vnímám, že jejich zájem je dopřát všem hráčům to nejlepší. Zároveň můžeme našim borcům nabídnout kvalitní vybavení, aby dosáhli lepších výsledků. “ říká CEO esport klubu Inside Games Vojtěch Klapuch. 

Herní myš –  Marvo Fit Pro.

Naše motto říká: “Born for gaming”, produkty Marvo jsou zrozeny pro všechny hráče počítačových her. Svou příznivou cenou osloví především volnočasové hráče, nezapomínáme ale také na profesionály, kteří potřebují produkty špičkových parametrů. Jsme tedy velmi rádi, že si můžeme kvalitu našich produktů ověřit ve spolupráci s jedním z nejlepších herních týmů v České republice Inside Games. Věříme, že naše produkty hráče nezklamou a získají s jejich pomocí další trofeje z vyhraných turnajů.“ dodává Ivana Koneszová, marketingová manažerka značky Marvo.