Inside Games

Inside Games hledají redaktora!

Nová sezóna nám už klepe na dveře! My samozřejmě s příchodem nového období chystáme určité změny a jednou z nich je právě rozšíření našeho redaktorského koutku!

Do dnešního dne jste mohli na našem webu vidět články, které byly zaměřené pouze na naši organizaci a sekce – to se ale změní! Od nového roku pro Vás chceme připravovat články, které budou obsahovat informace i z mezinárodní scény. Chceme Vám přinášet nejnovější informace ze světového eSportu! K tomu je samozřejmě zapotřebí silný redaktorský tým, který nám chyběl. Proto chceme dát šanci právě Vám – našim fanouškům!

Filip „Aspi“ Matoušek je našim redaktorem již několik let a zastává i funkci manažera Hearthstone sekce. Nyní se z obyčejného redaktora přesouvá na šéfredaktora a povede nový tým redaktorů! Od dnešního dne tedy zastává funkci manažera Hearthstone sekce a šéfredaktora! Pokud se chcete stát součástí týmu redaktora, který psal pro webové stránky Tryhard, IGN, Hsfan a stojí za vznikem Hearthstone Deníku, tak určitě čtěte dál!

Do redaktorského týmu se připojil nadějný Jakub „ByeBye“ Egermaier, který dříve psal například pro tým Dark Tigers, kde zároveň zastával funkci manažera World of Tanks sekce. Bude se starat primárně o CS:GO scénu, protože je mu tato hra nejbližší.

Jenže my hledáme ještě jednoho schopného redaktora, který by se zaměřil primárně na League of Legends scénu! Tato funkce by obnášela informování našich čtenářů o různých přestupech hráčů nebo průběhu LCS. Pokud si tedy myslíš, že dokážeš napsat několik smysluplných řádků a vyznáš se ve scéně, tak se zapoj do výběrového řízení a třeba i TY budeš hrdě nosit modrobílé barvy!

Podmínky výběrového řízení

– Jméno (i přezdívka)
– Věk
– Bydliště
– Škola/zaměstnání
– Případné zkušenosti

a přiložte ukázkový článek, který jste napsali dříve nebo jste jej napsali přímo kvůli tomuto konkurzu

To všechno následně odešlete na facebookovou stránku našeho šéfredaktora: https://www.facebook.com/igaspi/

Poslední termín na odeslání přihlášky je 10.1. do 23:59!

Již teď Vám můžeme prozradit, že chystáme rozhovory se všemi našimi hráči a dokonce i s vedením organizace. V těchto rozhovorech se dozvíte pohled jednotlivých členů organizace na současný stav eSportu a spoustu dalších necenzurovaných názorů!

Zároveň máme připravené rozhovory s lidmi, kteří fungují na zahraniční scéně. Můžete se těšit třeba na rozhovory se slavnými videomakery, kteří stojí za skvělými úpravami fragů z CS:GO!