Inside GamesLeague of LegendsOzone GamingPUBG

Máme za sebou první den na MSR 2018

Mezi již tradiční zastávky našich herních sekcí se řadí také akce v hlavním městě Slovenské republiky Bratislavě. Tentokrát se jedná přímo o samotné Mistrovství Slovenské republiky (MSR). Na tuto akci jsme vyrazili v početním zastoupení a celkem se naši hráči účastní celkem třech herních titulů. Naši fanoušci tedy můžou sledovat boj naší LOL, PUBG a HS sekce! A jak se těmto borcům dařilo první soutěžní den?

Začneme PUBG sekcí! PUBG sekce před týdnem bojovala v severských končinách o úspěch mezi evropskou elitou, proto kluci posilnění offline prostředím dorazili na MSR s velkými ambicemi. Jediné co dělalo klukům vrásky na čele byla nenadálá změna 4 hráče HaziQQ, který marodí a nemohl se tak Slovenské akce účastnit.

V sobotu bylo na programu celkem 5 herních kol. V první hře skončili hráči na 12 místě, kdy se jim nepodařilo zajistit si výhodnou pozici ve 4 fázi zóny a tak se poroučeli na 12. místě. Další hra už byla lepší, ale i tak to nebylo ono. Bylo z toho pouze 9. místo. Třetí hra to už bylo úplně něco jiného kluci správně vytipovali zónu a dokázali si tak odnést 1. místo! Čtvrtá i pátá hra se nesli v podobném duchu, kdy hráčům vždy nevyšla 4 fáze zóny a dostali se tak do nevýhodné pozice.

Celkové 7. místo po prvním hracím dnu, kdy ztráta na TOP 3 je 360 bodů!

 

 

 

 

League of Legends sekce čekal boj v základních skupinách. Skupinou naši borci projeli jak nůž máslem. A tak první místo v tabulce zajišťovalo slibnou výchozí pozici do vyřazovacích bojů!

 

 Ve čtvrtfinále nás pak vyzval tým Necroraisers se kterým jsme si poradili v BO3 sérii 2:0 a mohli jsme se tak jít na hotel konečně vyspat a načerpat síly na semifinálový duel proti Majestic Lions.

 

V početném složení dorazila i naše HS sekce, která musí zabojovat o pořádné počet MČR bodů, aby mohli startovat i na letošním ročníku MČR! Do Bratislavy se vydala čtveřice hráčů Heki, Martim, Pardub a Power! Klukům se v turnaji dařilo a dokázali se po prvním dnu probojovat tři hráči do TOP 16. Nejlépe se dařilo pak Martimovi a Hekimu! Ti jsou v TOP 5 a budou dnes v Last Hero Standing formátu bojovat o titul!

 

Swiss, pořadí

 

Držte našim borcům palce a sledujte náš Instagram a Facebook pro více informací!!