Inside Games

DH winter shrnutí základní části!

Naše HS sekce na turnaji DreamHack winter, odehrála velmi zajímavou základní část, kde se nejvíce dařilo Pardubovi, který se dostal do top 8. dále v čláku.

Sekce Hearthstone ve složení:

  • Daniel „PoweR“ Strmiska
  • Martin „Martim“ Masrna
  • Jan „Heki“ Karel
  • Jakub „Pardub“ Pardubský
  • Josef  „Jobsad“ Smutný

Jobsad:

Sice na jeho prvním DreamHacku moc nedařilo. A tak ve volných chvílích bojoval na ladderu. Potřeboval bezpodmínečně skončit  top 25 finish, aby měl jistotou účast na Mistrovství Evropy (playoffs), na NA serveru, který končí nejpozději ze všech serverů se mu přes noc dařilo a finishnul #6. 

Power:

Tomu se poslední dva roky na DreamHacku v hlavním eventu moc nedaří. Bohužel ani letos neprolomil toto prokletí a tak si už klasicky chce spravit chuť v side eventu, který minulý rok ovládl.  Aktuálně má čistý štít do druhého dne si nese skóre 2-0.

Martim:

Martim měl skvělý start v prvním hracím dni. Skóre 4:1 zaručovalo slibnou pozici. Bohužel druhý hrací den začal smolně a to dvěma prohrami v řadě. Nakonec skončil na 27 místě, což je pro něj velký úspěch a odnáší si 4 HCT body.

Heki:

Špatný start do turnaje Heki napravil a tak se přidal ke svým kolegům a po prvním dni měl skóre 4:1. Ale jak to bývá na DreamHacku druhý den rozhodne. A tři prohry v řadě znamenaly konec. Pro našeho nejstaršího hráče to byla první zkušenost s DreamHackem.

Pardub:

Dosáhl Top8 což je neskutečný úspěch. Zítra bude hrát v top 8 s Arakojem, proti kterému má nevýhodný lineup, ale už se utkali v základní části a Pardub vyhrál. Pardub měl neuvěřitelný skóre  7-2 a swiss prohrál poslední kolo, kde mu o nic nešlo. Poslední zápas o postup do čtvrtfinále vyhrál těsně 3-2 proti známému rivalovi  Mattymu.

Tabulka: