Inside GamesPUBG

Jedeme do BERLÍNA!

Naše PUBG sekce v posledních měsících odehrála druhou nejvyšší PUBG ligu a vedla si v ní velice dobře.  Jakož to jediný zástupce CZ/SK scény naši kluci bojovali jako lvi a ukázali to i několika chicken dinnerama. Cesta to byla dlouhá, ale klukům se podařilo probojovat na offline turnaje do Berlína. Bude to jejich první velká offline akce, a určitě můžu mluvit za všechny i pro CZ/SK scénu, kde náš tým bude reprezentovat české a slovenské barvy a to třeba proti týmům , jako jsou Liquid, Vitality, NAVI, které určitě znáte dobře i z CS:GO scény, kde patří mezi TOP ve svém oboru. Naši kluci jsou odhodlání ukázat co v nich je a skvěle nás reprezentovat. Pevně věříme, že i od vás bude tak skvělá podpora, která byla doposud při PELC lize.. dále více informací v článku.

 

Slovo kapitána týmu MiloslavaPixel1kFeika :

Bude to pro nás první velká offline akce, kde budeme hrát proti nejlepším evropským týmům. Šance tam určitě nějaké jsou, ale hlavní budou zkušenosti a zážitek. Mezi konkurenci bych zařadil vše, co padá naše loot spoty a nebo okolí, jelikož právě s nimi se budeme nejvíce vídat.

Slovo kouče týmu Martina Komiax“ Komínka :

Contntender pro nás dopadl z mého pohledu neutrálně, skupinová fáze se nám vydařila, kluci hráli svoji hru. Ovšem když přišlo na finále tak byl vidět jistý pokles sebevědomý. Zajisté v tom měla svoji roli absence odstřelovače, která negativně ovlivnila celý zbytek týmu a nešlapalo to tak jak by mělo.

V Berlíně nebude tým který by na tom byl kompetitivně špatně, konkurence je tam opravdu obrovská, nicméně největší obavy mám z Pittsburgh Knights kteří lootí na stejném spotu co my.

Kluci mají od konce finále contenderu lehčí režim, teď hráli v podstatě jen faceit/gll ladder, 1x doplňovali scrimy a včera hráli menší faceit cup, což se snad změní příští týden a podaří se nám registrovat scrimy na co nejvíc dnů. Přeci jenom máme pozměněnou sestavu takže se teď toho musí nahrát co nejvíc to jde

 

Přehled týmů: Skládá se z 16 týmu z PEL a 16 týmu z PELC ligy. Začínat by se mělo od 30.4. do 5.5.

 

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 50 000 $
  • 2. místo: 22 500 $
  • 3. místo: 15 000 $
  • 4.-8. místo: 7 500 $

PEL týmy:

PEL Contenders týmy: