Inside GamesKappaOzone GamingPUBG

PEL KICK OFF CUP JE ZA NÁMI

I přes nepostup do finále se naši kluci rozhodně nemají za co stydět a ukázali, že si umí poradit i mezi evropskou elitou.

Tento týden se naše PUBG sekce ve složení Odstřelovač, Seniks, PiXeL, Zampeek a trenér Komiax vydala do Berlína na PEL KICK OFF CUP, kam se probojovala skrze Contender ligu. Na kluky čekala opravdu hvězdná skupina v čele s týmy jako Liquid nebo FaZe Clan. Během tří hracích dnů nás čekalo celkem dvanáct seskoků, každý den vždy dva Miramary a dva Erangely.

Hned první den nás uchvátilo PEL studio, které bylo opravdu fantastické a produkce celého turnaje na té nejvyšší úrovni. Na klucích bylo v prvních hrách vidět, že se přeci jen nervozita dostavila a bylo potřeba se adaptovat na prostředí a celkový playstyle. Hodně bylo i poznat to, že v naší skupině bylo hned osm nejlepších PEL týmů, které už mají z této stage zkušenosti.

Kluci bojovali statečně až do samotného konce, bohužel se jim i kvůli pomalejšímu rozjezdu nepodařilo postoupit do samotného finále, kdy jim na osmé postupové místo scházelo osm bodů. I tak ale kluci předvedli velmi statečný výkon a ukázali, že se dokáží rovnat nejlepším evropským celkům. V turnaji předčili například i slavné TSM. Blýskl se hlavně Odstřelovač, který se s 19 killy zapsal na celkové páté místo v tabulce střelců.

TOP KILL:

TOP KNOCKS:

Koneckonců jsme v naší skupině skončili na 13. místě. Na druhou stranu se nyní pohybujeme mezi nejlepšími 25 evropskými celky. Pro náš tým to byla obrovská zkušenost a věříme, že se jim i nadále bude takto dařit.

Tabulka celkového umístění:

 

TOP PLAYERS:

Hráči mají pár dnů na odpočinek, ovšem již za dva týdny začíná další Contender liga, kde se bude opět bojovat o postup na offline turnaj a také do PEL ligy. Děkujeme všem fanouškům, kteří nám fandili a podporovali nás ať už na sociálních sítích a nebo v chatu na streamu a doufáme, že nám budete fandit i v nadcházející Contender lize.

#IGHYPE