FortniteInside Games

JAK SE ZLEPŠIT VE FORTNITE! – DEXT

A máme tady další díl ze série „Jak se zlepšit“. Tentokrát nám něco prozradí Norbert „Dext“ Paulovčák!

Pokud jste nezaznamenali kdo je Norbert tak je to mladý talentovaný klučina ze Slovenska. Nedávno se mu podařilo se svým kolegou Tomášem „Fennixxos“ Hutníkem vyhrát první BYOC Fortnite LAN na Brněnském výstavišti – PlayZone Challenge 2019!

Pojďme se podívat jak nám Dext poradí.

  • Creative mapy
    Díky všemožným mapám v módu Creative se můžete naučit od editu k aimu. Creative se stal nezbytnou součástí trénování ve hře Fortnite.
  • Duely
    Díky creativu můžete chodit 1v1 se svým kamarádem, nebo s kýmkoliv kdo se zrovna naskytne po ruce. V duelu můžete trénovat prakticky cokoliv co Vás napadne. Své protivníky můžete hledat na všemožných discordech nebo facebookových skupinách. Nebo dokonce můžete napsat svému oblíbenému hráčovi nebo streamerovi a vyzvat ho na duel! 

  • Učení se z vlastních chyb
    Hraní není to jediné co jako profík musíte dělat. Jeden z nejdůležitějších bodů je také vypozorování chyb, jenž jste udělali. Díky replay systému, který Epic Games přidali můžete snadněji eliminovat své chyby.
  • Sledování lepších hráčů
    Vždycky bude v každé hře někdo v něčem lepší než jste vy sám. Ale můžete se právě od nich učit jak danou situaci zahrát nebo odkoukat nějaké nové triky. Můžete koukat na streamy nebo záznamy her na youtube.
  • Znalost hry
    Znalost hry patří k těm základním pilířům. Čím více víte o té hře – jak funguje, co kde je, jak co funguje a tak podobně. Tak tím lepším se můžete stát. 

 

  • BONUS
    Nejdůležitější věc jako v každé hře. A to je – Chuť se zlepšovat. Chuť být tím lepším hráčem než je ten druhý. To je ten motor, který žene Norberta „Dext“ Paulovčáka kupředu!

Nezapomeňte sledovat Norberta na jeho sociálních sítích jako je Facebook, Instagram nebo Twitter.

To je pro dnešní článek vše. V příštím díle nám prozradí svých top5 rad nejnovější akvizice našeho Fortnite týmu – Adam „Muc1n“ Musil.