Inside GamesPUBG

OHLÉDNUTÍ ZA TŘETÍ FÁZÍ PELC

Naše PUBG sekce se již po druhé podívá do berlínského PEL studia, kde bude bojovat o postup do nejvyšší Evropské ligy.

Jen těsně se nám podařilo postoupit ze skupin, kdy jsme bojovali o poslední postupové místo a výsledky byly ze strany na stranu.  V tu chvíli by asi nikdo nepředpokládal, že ve finálové části budeme bojovat o čelo tabulky, do finále ovšem přišel tým jako znovuzrozený. Výsledky začaly být mnohem více konzistentní a kluci byli hladoví po killech, a to opravdu hodně. První dny se ne zcela úplně dařilo, zóna moc nepřála a bodů za umístění tak moc nebylo. Co ovšem bylo, byly body za počet killů. Začali jsme střílet ve velkém a i když body za umístění mnohdy ani nepřišly, body za zabití už ano. Nakonec se přece jen dostavily i nějaké ty lepší body za placement. Dvě třetí místa, sedm druhých a dvě první, tak zní výčet těch lepších umístění, která se nám podařilo urvat.

Za zmínku stojí také statistiky hráčů. Hned tři naši kluci se dostali do TOP 12. Zampeek se se svým výkonem zařadil na třetí místo v tabulce střelců a ani ostatní hráči nebyli příliš pozadu. Co se týče celkové statistiky počtu zabití jako tým, tak jsme se s 214 killy zařadili v tabulce na druhé místo stejně tak jako v konečném pořadí.

Kromě postupu do Berlína a šanci bojovat o nejvyšší Evropskou ligu PEL si naši hráči odnesli také finanční odměnu ve výši 7000 dolarů. PEL Promotionals , ze kterého TOP 4 týmy postoupí do PEL se odehraje ve dnech 17. – 20. 10. a o přesných časech a průběhu turnaje vás ještě budeme informovat. Věříme, že již druhá návštěva Berlína pro nás skončí lépe než ta první a nám už nezbývá nic jiného než pořádně fandit.