Nezařazené

CO PŘINESE PUBG UPDATE 5.1

Na Test Serverech se objevil nový větší update s označením 5.1 a my se podíváme co nového přinese.

Vending machine – jednou z prvních zajímavostí je přidání takzvaných Vending machine na mapu Miramar a Camp Jackal. Tento automat můžete najít v určitých lokacích náhodně spawnutý a slouží jako nový způsob lootu. Nečekejte žádné AWM nebo trojkové vybavení, tento přístroj vám ovšem nabídne energeťáky a pain killery.

Miramar drop – upraven byl také spawn rate zbraní na Miramaru. AR + 12%, DMR +29%, SR + 42%, Scopy + 18% a Win94 +30%. Winchestrovka se nám také docela změnila a je možné, že se tato zbraň nyní mnohem více začne hrát. Spawnuje se totiž s 2,7x scopem.

Survivor Pass – nový survivor pass nese název Badlands a jak již známe budeme opět plnit mise za které si odneseme nejrůznější odměny. Tento pass je také obohacen o sbírání CD, které budou sloužit k plnění komunitních misí.

Survivor Title System – nyní za vaše ranked body (survivor points) můžete získat části nového setu pro vaši postavu a to Spider set. V případě dosahu 6000 bodů získáte navíc skin na padák.

Házení itemů na dálku – nyní můžete až na 15 metrů hodit svým spoluhráčům healy a náboje.

Házení meele zbraní na nepřátele – mačeta, páčidlo a srp letí až 40 metrů a způsobuje 75-25 dmg v závislosti na délce letu. Pánvička letí 30 metrů s dmg 90-40.

Redzóna – po třetí zóně nás již na Erangelu nebude otravovat redzóna.

Dále nás čeká nový Zombie mód, úprava UI a zvuků a spousta dalšího.