Counter-Strike: Global OffensiveFortniteHearthstoneInside GamesPUBG

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V POČÍTAČOVÝCH HRÁCH!

Rok se s rokem sešel a Mistrovství České republiky v počítačových hrách je tu znova. Na co se můžete těšit se dozvíte v článku!

Mistrovství České republiky v počítačových hrách se koná jako každý rok na Brněnském výstavišti – přesněji se koná v pavilonu B. MČR započne již tento týden od pátku 8.11.2019 do neděle 10.11.2019!

Tento rok bude jiný a to díky tomu, že League of Legends se přesunulo na Tier B a PUBG tak získalo svojí premiéru jakožto Tier A hra. Diváci se ovšem mohou těšit na velkou porci akce ze strany Counter-Striku. Také se mohou těšit na strategické a mozkové souboje ve hře Heartstone nebo Teamfight Tactics. Pokud Vás baví spíše Battle Royale žánr tak i tady si přijdete na své ať už u již zmiňovaného PUBG nebo u Fortnite, které se zde bude hrát na mobilech. Pokud jsi fanouškem spíše mobilních her tak je tu zde místo i pro tebe – Clash Royale!

INSIDE GAMES NA MČR

My jakožto Inside Games se na MČR představíme hned ve 3 různých titulech. Budeme se muset prostřílet mezi nejlepšími Counter-Strike týmy u nás. Budeme muset strategicky přemýšlet u Heartstone a budeme také muset co nejvíce využít naši zkušenost z PEL Contender, abychom v PUBG ukázali, že titul nejlepšího týmu Battle Royale v ČR patří nám!

Tentokrát, jakožto naší premiéru budeme mít přímo na místě i stánek! Kde si budete moci proti našim hráčům zahrát, koupit limitovaný merch nebo jen pokecat s hráči.

COUNTER-STRIKE

Do Brna vyjíždíme v naši základní sestavě.

  •  Česká republika Luboš „Tusi“ Tusjak
  •  Slovensko Richard “queztone” Strnátko
  •  Česká republika Marek “kinzo” Bílek
  •  Česká republika Jan “Hones” Urválek
  •  Česká republika Zdeněk ”daxen” Dušek

Naší Counter-Strike sekci uvidíš i na hlavní stage. Harmonogram níže.

ČASPROTI
11:15Brute.GG
21:00Trust.Universe

Tyto zápasy se budou odehrávat na hlavní stage Vodafone.  Pokud naši hráči nebudou zrovna nebudou hrát tak je můžeš vyzvat na našem stánku, nebo s nimi pokecat u Inside Games stánku!

 

HEARTHSTONE

Za Hearthstone sekci za nás vyjíždí rozpoutat mozkové závity Josef „Jobsad“ Smutný a Štěpánek „Norwis“ Šimek!

Naši stratégové budou hrát svoje skupiny od pátku od circa 18:00.  Grandfinále Heartstonu poté bude v sobotu od 17:30. Sledovat můžete na Twitch kanálu.

 

 

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Na Brněnské výstaviště míříme s naší nepozměněnou sestavou

Naše borce budete moci vidět také na našem stánku, kde je můžete vyzvat na 1v1 nebo si s nimi jen pokecat!

Harmonogram PUBG turnaje

SOBOTAMAPA
10:001.-4. mapa
14:005.-8. mapa
NEDĚLEMAPA
10:0011.-16. mapa

Pokud se chcete pouze potkat s našemi hráči tak zde na místě budou zástupci Fortnite – Tomáš „Novash Novák, Adam „Muc1n“ Musil a Tomáš „Fennix“ Hutník. Také se zde ukážou naši Apex hráči – Václav „Ruka“ Broda a Vojtěch „Chance“ Tomek

Pokud nehodláte jet na MČR tak pro Vás budeme celou akci monitorovat na našem Instagramovém profilu.