Counter-Strike: Global Offensive

ZMĚNA V CS:GO TÝMU

Koncem roku 2021 jsme angažovali pod své křídla CS:GO tým postavený z mladých hráčů, kteří za sebou měli minulý rok přímo raketový vzestup. Ovšem začátek sezony se úplně nepodařil a tak po sérii ne příliš povedených výsledků bylo potřeba udělat změnu v týmu. 


Ta hlavní část sezony je teprve stále před námi. Mluvíme o účastni v Sazka eLeague, kde se budeme rvát s dalšími 8 kvalitními celky. A právě i proto byly nepovedené výsledky z nedávných kvalifikací na MČR Bratislava a špatné výsledky v ESEA vztyčený prst.

Ke změně dochází na pozici IGL, kdy tým opouští aktuální hráč Peter „NaturalG“ Turcan. Toho nahradí hráč Dominik „Hypo“ Lukšo, který má zkušenosti z celků Universe, Gifted Urage a Glore. Změna byla potřeba udělat poměrně rychle neboť se blíží začátek ligy, kdy první zápas odehrajeme již 10. 4. Je tak potřeba mít dostatek času na sehrání.

 

„Po dlouhodobé interní debatě v týmu, se hráči shodli na tom, že v aktuálním rozpoložení jim nefungují základní strategické taktiky. Další příčinou byla i špatná komunikace během hry, což vedlo ke zbytečným ztrátám map. Kluci se k celé situaci postavili velice profesionálně a na základě vzniklé debaty došlo ke změně na pozici IGL.“  říká majitel Inside Games Vojtěch Klapuch.

Chtěli bychom na závěr poděkovat Naturalovi, za jeho reprezentaci. Byť byla krátká i tak jsme měli čas poznat, jaký je skvělý chalan. Přejeme mu hodně štěstí v dalších klubech a v životě.