Counter-Strike: Global Offensive

VRACÍME SE MEZI COUNTER-STRIKE ELITU!

Je to už dlouhých pět, co jsme se ve velkém pustili do Counter-Striku: Global Offensive a začali rozdávat hlavy a házet flashbangy! V posledních dvou sezónách se však nejlepší česko-slovenské soutěže v této střílečce odehrávaly převážně bez nás. Poslední stopu jsme v nějakém turnaji zanechali před více než rokem. To se dneškem mění a do Inside Games přivádíme talentovaný tým, s nímž se logo ING ukáže například v elitní soutěži Sazka eLEAGUE.   

Do týmu Inside Games k dnešnímu dni přichází mužstvo kolem slovenského zkušeného střelce Petera “NaturalG” Turčana, které v minulém roce nastupovalo v barvách týmu Glore. U něj však hráčům ve složení Samuel “SMK-” Kellner, Peter “NaturalG” Turčan, Jakub “Cr1nged” Křížek, Martin “StuFF” Opatovský a Tamer “Shinkyy” Ghariba vypršel kontrakt a pro sezónu 2022 se rozhodli, že přijmou nabídku Inside Games. 

Je to už přes rok, co jsme byli vidět na poli CS:GO a náš hlavní cíl pro tento rok je opět se vrátit do tohoto světa. Proto jsem velice rád, že se nám podařilo podepsat tuto sestavu, která je složena z nadějných talentovaných kluků, kteří již ukázali své kvality a můžeme od nich očekávat velké věci,” říká k přestupu manažer CS:GO sekce v Inside Games Michal Filip. 

Zmíněná pětka v průběhu minulého roku nejdříve triumfovala ve 2. Cool lize, čímž se probojovala do první ligy mezi nejlepších 8 týmů, kterou pořádá agentura PlayZone. V podzimní části pak svou pozici mezi elitou uhájila. 

V druhé polovině roku 2021 se jim také povedlo získat slot v prestižní česko-slovenské CS:GO soutěži Sazka eLEAGUE. Hráči pak svůj úspěšný krok uzavřeli na finále mistrovství České republiky v počítačových hrách a v Brně skončili na 7. pozici. 

Inside Games jsme si vybrali hlavně kvůli dobré komunikaci, rychle jsme našli společnou řeč a dohodli se na podmínkách. Je to zase něco nového a těšíme se,” říká Peter Turčan. 

Se svými spoluhráči se chce soustředit především na zápasy s elitou v Sazka eLEAGUE. “Chceme ostatním ukázat, že můžeme hrát s jakýmkoliv soupeřem. Ale bude to dost těžké, protože většina týmů hraje kvalitní evropské turnaje a věnují se vlastně jen CSku” říká NaturalG. 

Na jeho slova navazuje další z hráčů Martin “StuFF” Opatovský: “Ačkoliv to bude naše premiéra v prestižní česko-slovenské lize, tak chceme hrát, co nejlepší csko a předvádět podobné výkony jako loni,” dodává.  

Tato parta má tak ideální příležitost navázat na své předchůdce a vydat se na podobnou cestu jakou šla velká jména současného česko-slovenského Counter-Striku Patrik “Zero” Žúdel, Richard “queztone” Strnátko nebo aktuální trenér Sinners Tomáš “tomkeejs” Tomka, kteří v předchozích letech působili v barvách ING. 

Sestava Inside Games:

SLOVENSKO [Hospodářská a kulturní studia] Samuel “SMK-” Kellner

SLOVENSKO [Hospodářská a kulturní studia] Peter “NaturalG” Turčan

Oslav 30 let svobody! Díky, že můžem' poslouchat, co chcem' 🎶 🎧 – Hudební zprávy - Youradio Jakub “Cr1nged” Křížek

SLOVENSKO [Hospodářská a kulturní studia] Martin “StuFF” Opatovský

Oslav 30 let svobody! Díky, že můžem' poslouchat, co chcem' 🎶 🎧 – Hudební zprávy - Youradio Tamer “Shinkyy” Ghariba