Inside GamesXbox One

Těšte se na pořádnou dávku novinek z X019

Sledujte s námi v Londýně X019, každoroční celosvětovou událost na oslavu všeho, co se týká Xboxu. Tato akce bude plná nových informací, produktů a překvapení a samozřejmě fanouškovského festivalu Xbox FanFest, a vše se bude streamovat na Inside Xbox. Oslavy osobně navštíví tisíce fanoušků Xboxu a další miliony se jich zúčastní online. Stream bude přenášen na Mixeru ve dnech 14. – 16. listopadu a lístky jdou do prodeje 1. října. Ať už jste s námi roky, měsíce, týdny nebo se teprve rozhodujete se přidat do naší globální komunity, při této akci jsme všichni na jedné lodi.

 

Už ve čtvrtek se dočkáme dlouho očekávané akce X019 v Londýně a náš tým tam bude, aby zmapoval tuto akci. X019 je pro fanoušky XBoxu zážitek srovnatelný, jako pro většinu hráčů E3 či Blizzcon. Dále za zmínku určitě stojí fakt, že veškerý výtěžek z lístků této akce půjde na charitu „Special Effect“, který pomáhá lidem s tělesným postižením začlenit se zpět mezi hráče.

Pohled z ulice na nový obchod Microsoft Store v Oxford circus

A na co se můžeme těšit? V pátek nám své budoucí plány představí společnost Obsidian Entertainment. Dále víme, že Microsoft potvrdil ukázku minimálně 24 her, mezi nimiž najdeme velikány jako Doom Eternal, nebo SW Jedi : Fallen order, které bude možnost si na místě vyzkoušet. Můžeme být rádi, že tento tok nemusíme cestovat nikam daleko. Přímo na místě bude také obchod s tématickými X019 předměty, které k zakoupení nikde jinde nebudou. Celá akce bude nabitá přednáškami a panely na téma her a technických novinek a doufáme, že se dozvíme nějaké nové informace co se projektu Scarlet týče. Ale to je něco co zatím ví jen Microsoft.

Proto sledujte náš Instagram, kde budeme celou akci mapovat skrze Instastories!