Inside Games

ODHALENÍ NOVÝCH DRESŮ NA SEZÓNU 2020

Nová sezóna se nám neúprosně blíží a my jsme si řekli, že v roce 2020 chceme trošičku změnit styl našich dresů. Pojďme se podívat blíže na nové dresy!

 

Předchozí verzi dresů jsme měli od roku 2017, kdy jsme se chtěli více prezentovat v našich barvách. U starých dresů bylo dominantní bílé logo Inside Games, které bylo přes celou hruď. Ovšem s tím, jak se posouváme neustále kupředu, chceme, aby i naše prezentace na turnajích byla ta nejlepší.

Proto jsme při návrhu nových dresů mysleli hlavně na naše hodnoty, a také na to, že více a více vnímáme esport jako sport. Naším cílem bylo udělat dresy tak, aby se jejich design více přibližoval dresům tradičních sportů. Dres by měl být srozumitelný a pochopitelný i pro laickou veřejnost.

Oproti předchozí verzi tvoří hlavní dominantu grafický prvek vycházející z našeho loga. Dále se naše logo přesunulo ze středu na levou stranu hrudi. Z něj postupně vychází zvětšující se vlny, které odkazují na náš růst v posledních 7 letech na české esport scéně.  Nejen díky vodoznaku, který naleznete na bocích dresu, je celý návrh dokonalým obrazem našeho týmu.

 

Doufáme, že se Vám dres pro nadcházející sezónu líbí. 🙂