Apex LegendsInside Games

APEX LEGENDS SEASON 4!

Hra Apex Legends zachvilku oslaví své první narozeniny a s ním přichází i nová Season 4. Nová Season , která se nazývá Asimilace, přijde hned na začátku nového měsíce a to 4. února. Přinese nám novou legendu, novou zbraň, nový Battle Pass, update v rankedech a mnoho dalšího.

 

Vsuvka:

  • Ještě máte možnost předplatitelé Twitch Prime získat skin Geometric Anomaly Caustic, který bude v dostání do 17. února.
  • Respawn bude rozdávat odměny k oslavě prvního výročí, tak je nezmeškejte.
Výsledek obrázku pro caustic twitch
Režim

Režim v Apex Legends získává revizi, s hodnocenou hrou rozdělenou na dvě období, z nichž první začíná 4. února. V polovině sezóny 4 skončí první období, resetuje váš pokrok, takže můžete zamířit do druhé poloviny úplně na novo.

Ale tady je největší cesta z této sezóny s rozděleným hodnocením: každé období se bude konat na různých mapách. První hodnocená mini sezóna se koná na World Edge, zatímco druhá vás přivede zpět do King’s Canyon. Vaše hodnocení na konci sezóny 4 bude určeno nejvyšším hodnocením, které získáte v každém rozdělení.

Nová Legenda: FORGE

Forge, sebevědomý, ale skromný, používá svou velikost, sílu a ocelové Shatter Gauntlets, aby své protivníky zničil. Je to masivní postava a jeho bojové schopnosti znamenají, že bude pravděpodobně mnohem výtržnější než naše ostatní legendy.

Forge je pětinásobným šampiónem Federace pro boj s hyperpremiéry, takže ho považujte za Connora McGregora. Je jasné, že mu poskytovali některá vážná kybernetická vylepšení, protože jeho celá levá paže je mechanická.

Schopnosti Apex Legends Forge (rumored)
  • Pull Shot: Dráp s krátkým doletem, který vtáhne nepřátele nebo může být používán jako hook k vymrštění do vzduchu.
  • Ground Slam
  • KO Punch
  • One-Two
  • One The Ropes: Vylepšuje vaše na blízko na způsobení většího poškození, čím nižší bude vaše zdraví. Řešení poškození na blízko vám dá dočasné zastínění.
  • Victory Rush : Zabití hráče útokem na blízko obnoví vaše zdraví a poskytne vám 10% zvýšení rychlosti po dobu 10 sekund.
ZCELA NOVÝ BATTLE PASS

Více než 100 exkluzivních položek včetně legendárních skinů, balíčků Apex, načítacích obrazovek, hudebních balíčků a mnoho dalšího!

NOVÁ ZBRAŇ: SENTINEL

O nejnovější zbrani jsme nedostali příliš mnoho podrobností, ale víme, že jde o sniperku. To znamená, že bude pomalejší, ale pravděpodobně bude mít nejsilnější úder. Vypadá to také, že Sentinel bude mít vypalovací režim, který budete nabíjet, což vás dostane do linie palby.

 

 

Zdroj