Inside GamesLeague of Legends

PŘIJDE PÁD ŠAMPIÓNŮ? V SEMIFINÁLE HITPOINT MASTERS NÁS ČEKÁ ESUBA

Suverénním způsobem si náš LOL tým poradit v play-off s týmem RAMS a se skóre 3:0 postupuje do semifinále Hitpoint Masters. To se odehraje již tuto neděli 22. 3., kde nás vyzve tým eSuba. Bude to těžký soupeř, ale věříme, že několikanásobného šampióna Masters dokážeme sesadit z trůnu.

O tom, že forma našeho LOL týmu roste svědčí nejen fenomenální představení v play-off, ale také fakt, že naše LOL soupiska dokázala jako jediná porazit eSubu v základní části a to velmi dominantním způsobem.

O víkendu se tedy můžeme těšit na opravdové drama a o zábavu bude určitě postaráno. Více o play-off a semifinále si můžete poslechnout v rozhovoru s „Lachtanem“, kterého zpovídal Smoke po vyhraném zápase.

 

 

 

Harmonogram a čas semifinále Hitpoint Masters

První semifinálová BO5 začíná ve 14:00 zápasem Sampi vs Cyber Gaming. Hned poté přijde náš duel.

Obrázek

 

Jak vidí semifinále jungler Kocourek a midař Lachtan?

Sebastian „Kocourek“ Vrzák

„Překvapilo mě, když si nás eSuba vybrala do semifinále. Vybrat si jediný tým, který ji byl schopný porazit v základní skupině. My do zápasu půjdeme s tím, že naše výhra nad eSubou v základní části nebyla náhoda a budeme tím tak chtít ukázat, jak moc jsme se od začátku ligy zlepšili. Držte nám palce, že by eSuba znovu nepostoupila do EU Masters?“

Jan „Lachtan“ Bajer

Na semifinále proti eSubě se těším. Změna dvou hráčů je možná malinko posílí hlavně díky Rufusovi, ale jinak to až taková drastická změna není. Do zápasu půjdu s tím, že ho chci vyhrát a proto se pokusím hrát tak nejlépe jak dokážu a dovést iG k vítěznému konci.