Inside GamesValorant

Mapy a Módy

Mapy

Haven

Haven je prototyp klasické taktické mapy. Tato mapa má tři místa, která jsou blíž k sobě. Obránci budou muset pokrýt mnohem více území a jednotky budou mít více míst na starosti, ale rotace z jednoho do druhého nezabere moc času, což je nevýhodou pro útočný tým.

 

Blind

Blind je mnohem méně tradiční mapa než Haven, hlavně proto, že nemá střední oblast, ale má pouze dvě hlavní cesty. Je také vybaven obousměrnými portály, které hráči mohou použít k okamžitému přechodu z jednoho místa na druhé, avšak při použití portálu vydávají hlasitý hluk, takže každý na mapě bude vědět, že ho použil.

 

Split

Rozdělení se liší od ostatních dvou map díky svislosti. Na této mapě se ocitnete jak nahoře tak i dole. Mapa obsahuje vysoké okna s jasným výhledem na obě dvě strany. Do obou míst však vedou velmi úzké cesty, takže očekávejte, že se dostanete do fightu.

 

Módy

Střelnice je místo, kde můžete cvičit střelbu ze zbraně na otevřeném poli.

  • Open Range – Volně můžete prozkoumat agenty a jejich ability, nemusíte si přepínat v hlavní nabídce módů jiný mód, ale vše najdete v Open Range, když tuto mapku prozkoumáte
  • Shooting Test – Otestujte si své dovednosti se zbraněmi s různými výzvami
  • Spike Planting – Převezměte kontrolu nad místem, položte Spike a braňte jej až do detonace
  • Spike Defuse – metodicky porazte nepřátele a zneškodněte Spike dříve, než vyprší čas

Poznámka: Po spuštění některých z módů si můžete pomocí F2 změnit Agenta. Můžete vyzkoušet všechny bez ohledu na to, že ho momentálně nemáte.

 

Open Range

 

Shooting test

Pomocí F3 zvolíte nastavení Botů ,obtížnosti a rychlosti. Než spustíte „Start“ můžete si nastavit Aim a vyzkoušet, jak vám to nejvíce vyhovuje.

 

 

Spike Planting

Každá testovací hra má jiné pořadí postavených Botů. Po zabití prvních Botů a položení Spiku se vynoří další movití Boti, kteří začnou útočit a odstraňovat Spike.

 

Spike Defuse

Každá testovací hra má jiné pořadí postavených Botů. Po zabití Botů máte čas odstranit Spike.