Inside GamesValorant

VALORANT PŘICHÁZÍ DO INSIDE GAMES!

 Valorant hejbe světem esportu a proto jsme se rozhodli dát šanci této nové hře. A nyní představujeme tým, který bude hájit naše barvy a pevně věříme, že bude obsazovat nejvyšší příčky na všech tuzemských i zahraničních turnajích. 

S vybíráním Valorant soupisky jsme si dali na čas. A myslíme si, že nikdo z Vás nebude zklamaný. Ba naopak budou mile překvapení jakou soupisku jsme si vybrali k reprezentaci našeho týmu. V tomto týmu uvidíte jak známá tak i neznámá jména. Pojďme si představit kdo bude reprezentovat Inside Games ve Valorant sekci pro rok 2020.
?? David „Nexos“ Kuželka
Nexos je 23 letý střelec. Dříve hájil barvy Inside Games ve hře Overwatch. Jeho tehdejší nejoblíbenější postava byla Ana. V Inside Games by chtěl vyhrát co nejvíce turnajů a ukázat, že jsou jendi z nejlepších tuzemských celků u nás.
?? Gabriel „BrainEater“ Pál
BrainEater jinak svým jménem Gabriel je kapitán a nejstarší člen naší soupisky. BrainEater by chtěl být schopný konkurovat profesionální scéně a jeho přáním je se hraním Valorantu uživit. Mezi jeho záliby patří badminton, tenis a floorball. BrainEater pracuje jako učitel na gymnáziu.
?? Mark „gudeN“ Sándor
GudeN alias Mark by chtěl vyhrát co nejvíce turnajů. Dříve hrával Counter-Strike za týmy jako třeba Dark Tigers nebo ECLOT. Nyní v Inside Games doufá, že dokáže hrát Valorant na té nejvyšší možné úrovni. Mark má rád sport, fitko a podobně. Mark právě dokončil školu a je odhodlaný se Valorantu věnovat naplno.
??  Martin „Z3NZEJ“ Tóth
Z3NZEJ
neboli Martin je bývalým trenérem celku Dark Tigers nebo eEriness. Má dosti zkušeností v podobných hrách a tak je velkým přínosem pro tento celek. Z3nzej se chce stát nejlepším celkem na československé scéně a potom prorazit i do zahraničí.
?? Adam „C1RSIC“ Kuželka
C1RSIC – vlastním jménem Adam je bratr Nexose. Je mu 17 let a v týmu působí jako náhradník a trenér zároveň. C1rsic má hodně zkušenosti z Counter-Strike, PUBG a dalších her. Adam by se chtěl taktéž stát nejlepším československým celkem a poté prorazit do evropy.
?? Adam „Jesse“ Čtvrtníček
Jesse
je 17 letý student, který chce dosáhnout ve Valorantu nejvyšších cílů.  S týmem má ty největší ambice a věří, že dokáží patřit mezi pravidelné účastníky finálových klání a to jak v CZ, tak i v zahraničí. 
// Instagram  // Twitter // Twitch
„Valorant sledujeme od jeho počátku a vnímáme, jak hráčská základna u této hry roste a jaký má esport potenciál. Čekali jsme několik měsíců, abychom nechali vykrystalizovat týmy, které se v betě utvořili. K tomu nám dopomohl a Grunex Masters, který nám posloužil jako výkonnostní srovnávač. Ten nám jen potvrdil to, že tým, který jsme si zvolili do Inside Games je ten správný. Věříme, že naši fanoušci budou nadšení z nového přírůstku v iG Family. Můžeme i prozradit, že se můžete těšit na pravidelné přenosy zápasů našich Valorant hráčů na našem Twitch kanále.“ říká majitel esport týmu Inside Games Vojtěch Klapuch
Zároveň kapitán týmu Gabriel „BrainEater“ Pál dodává: „Myslím, že budem hovoriť asi za všetkých členov 1GMIX-u, keď poviem, že nás spolupráca s IG veľmi potešila. V hre bolo viacero tímov a určite sme radi, že sa nakoniec vedenie rozhodlo pre nás. Aj napriek ťažším začiatkom a až možno príliš častým zmenám v zostave (však tomu nasvedčuje aj nás doterajší názov) to vyzerá tak, že sme konečne poskladali tím, kde sa hrá takmer vždy s dobrou náladou, bez väčších stresov a proste tá tímová chémia funguje ako má. Časový harmonogram bohužiaľ nemáme všetci jednotný a preto sme stále v zložení šiestich hráčov a teda často aj experimentujeme s rozličnými zostavami na jednotlivé zápasy. Aj vďaka hraniu pod organizáciou dúfame, že s príchodom dobrých výsledkov, úspechov sa nám v budúcnosti podarí dostať na úroveň full-time hráčov a budeme sa môcť hre venovať na 100%.“
Naše borce budete moci už příští týden sledovat pravidelně na našem Twitch kanále, kde vám zprostředkujeme zápasy našeho týmu v Grunex Masters.