Inside GamesValorant

GRUNEX MASTER GRAND FINÁLE STARTUJE JIŽ DNES

Máme za sebou základní část Grunex Masters. Ta se skládala z pěti týdenních kol, kde se ve dvou výkonnostních skupinách potkávalo těch 16 nejlepších týmů. Ty sbírali body a nyní přichází čas zúčtování. Týmy, kterým se podaří nasbírat největší počet bodů si zajistili vstupenku do Grand Finále, kde si zahrají o neuvěřitelných 70 000 Kč!

Naši borci skončili po základní části na prvním místě s celkovým počtem 245 bodů.

 

Naši kluci zvládli poslední stage poměrně dobře. Se skórem 10:2 se probojovali až na druhé místo ve skupině B a odnesli si tak 20 bodů do celkové tabulky. V celkové tabulce skončili tak na prvním místě s 245 body.

Pojďme se podívat na něktéré zápasy které náš tým odehrál.

Inside Games vs Iron Branch

Tento zápas kluci dokázali celkem rychle ukončit. Na první mapě zvítězili poměrem 13:7 a na druhé mapě už to bylo o něco jednoduší 13:1.

Inside Games vs Kachňátka

Tento zápas ve skupinách už pro nás nebyl nejlehčí a na první mapě jsme s Kachňátky prohráli se skórem 9:13. Na druhé mapě jsme si ale došli pro odvetu a vyhráli jsme jí poměrem 13:11.

 

GRUNEX MASTERS GRAND FINÁLE

Grunex Masters finále hrajeme již zítra od 14:00. Proti komu nastoupíme v prvím kole ještě není jasné, ale náš cíl je zvítězit a stát se šampióny Grunex Masters. Stream by měl probíhat na twitch kanálu Mazarin1k

Nebo na twitch kanále kapitána sekce  Gabriela „BrainEater“ Pála, který bude streamovat hru ze svého pohledu.

Budeme velice rádi, když přijdete podpořit naše hráče v chatu. Ať už skandováním jejich jména nebo týmové skandování #iGHYPE do chatu.