Inside GamesLeague of Legends

OVLÁDLI JSME ZÁKLADNÍ ČÁST HITPOINT MASTERS

Základní část jarní části Hitpoint Masters máme za sebou. Srdce každého fanouška Inside Games určitě při pohledu na finální tabulku zaplesalo, jelikož po mnoho letech se nám podařilo skončit na 1. místě!


Minulou neděli se odehrál poslední ze čtrnácti zápasů, které nám spadaly do základní části. Náš tým vyhrál jedenáct zápasů a s celkovým skórem 11:3 jsme si mohli oddechnout a začít si tak vybírat našeho soupeře do play-off. Tým se kterým změříme síly již tuto neděli bude tým Vikingekrig, který obsadil 4. místo.

Mrkněte na povedenou akci našeho kapitána Mjrdeeho, který svou iniciací a následným přerušením recallu enemy umožnil svým spoluhráčům ukončit zápas.

Mazur k základní části Hitpoint Masters

Split dopadol lepšie ako som si myslel. Nečakal som, že skončíme na 1. mieste. Aj cez to, že nám nevyšiel posledný deň, ktorý sme trošku podcenili, sa veľmi teším na playoffs a verím v to, že sa nám podarí dostať na EU Masters a poprípade vyhrať aj split!

V prvéj časti playoffs sme si vybrali Vikingikrieg čo v mojich očiach bol určite ten lahši opponent než Sinners. Teším sa, kedže to je moja druhá bo5 a verím v to, že ju zvládneme a dokážeme postúpiť do dalšieho kola.

Jsem velice rád, že se nám povedlo zakončit základní část prvním místem. Myslím si, že playoff pro mě budou vzrušující výzva a zároveň skvělá zkušenost. Cíl je EU Masters.

Tak nezapomeňte již tuto neděli naladit stream a udělat pořádný #iGHYPE