Inside Games

ZMĚNA NA BOTLINCE HLAVNÍHO TÝMU. DO TÝMU PŘICHÁZÍ FINSKÝ MARKSMAN TOMMY.

Máme za sebou více jak půlku sezony a náš A LOL tým se pohybuje ve středu tabulky Hitpoint Masters. Všechny naše porážky jsme obdrželi od eSuby a Sinners, tedy silné TOP 2, která v posledních splitech reprezentovala naši zemi v European Masters.

My chceme tuto zavedou realitu změnit a proto jsme se rozhodli obohatit naší soupisku o šestého hráče. Tím se stává finský hráč s vietnamskými kořeny Tommy „Tommy“ Tran, který nastoupí již tento čtvrtek po boku MjrDeeho do svého prvního zápasu.


Tommy se kompetitivně zatím prezentoval v rámci finské TES ligy a krátce také zavítal do Prime League 2nd Division.

S touto změnou se současná marksman jednička Mazurr posouvá na pozici 6 hráče a bude tak kdykoliv připraven naskočit do zápasů, pokud to bude tým potřebovat.

Vyjádření trenéra Stealshota ke změně v soupisce.

Zmenu hráča na ADC pozícii sme riešili v tíme už dlhšiu dobu. Bohužiaľ split v Hitpointe je príliš krátky a ak chceme útočiť na predné priečky, tak nemáme dostatok času na to kým sa daný hráč zlepší, tak sa navrhla alternatíva pribrať nové ADC do tímu. Tommy sa nám ukázal ako veľmi dobrá voľba a práve preto s nami bude pokračovať ako starting ADC od štvrtka. S MAZURRom rátame ďalej ako so šiestym hráčom.