Inside GamesLeague of Legends

OBSADILI JSME 3. MÍSTO V HITPOINT CHALLENGERS!!

Krásné 3. místo na Hitpoint Challengers získala naše League of Legends Academy. Zeptali jsme se hráčů jaké mají pocity, co říkají na umístění a na vyhlídky do budoucna.
Na Hitpoint Challengers jste obsadili 3. místo, jaké máš z toho pocity, mohl by jsi to rozvést?

Dolis:
Pocity mám skvělé. Byl to můj první split v druhé lize a jsem rád, že si odnáším mnoho zkušeností. S klukama jsme si perfektně sedli a v týmu panovala kamarádská atmosféra. Na začátku splitu skoro nikdo nečekal, že bychom ze skóre 1:5 mohli dotáhnout na celkové 3.místo a jsem rád za takový super comeback.

Broken Sword:
Na to, že jsem rookie, tak za mě je to super umístění, jelikož v lize jsme byli poslední v tabulce. Věděl jsem, že jsme lepší a že se dokážeme zlepšit a taky to tak vypadalo v druhý části ligy, a pak play offs. Škoda jen toho, že jsme prohráli do DTG, myslím si, že jsme měli i na to umístit se jako 2. či dokonce i 1., jenomže je těžký na něco se připravit, když jsme pořád hráli play offs a dá se říct, že i pod tlakem a nebyli dostatečně odpočati.

Marco:
Jsem spokojený, sice se nám ze začátku nedařilo, ale i tak jsme věděli, že jsme top 2/3 tým.

Jak by jsi shrnul nejlepší zápas, proti komu a proč?

Dolis:
„Nejlepší zápas byl za mě odveta proti Esuba academy. Byli jsme velcí outsideři a našemu junglerovi N3znamymu se povedlo stealnout draka, barona a nakonec i eldera a nejen že tak zajistil obrovskou show pro diváky, ale i naši cennou výhru.

Only:
Nejlepší zápas bych řekl, že byl proti EAC, jelikož jsme hráli celkem clean a vyhráli jsme asi za 21 minut. Jinak nejlepší hra na sledování od nás byla proti eSubě, kterou jsme dokázali vyhrát.

N3znamy:
Podla mna bol určite zápas proti esube boli tažky superi a bola zábava proti nim hrať.“

Broken Sword:
Nejlepší zápas byl pro mě nejspíše proti GTK, kdy jsem hrál reworknutou Irelii. Moc jsem si na ni nevěřil, jelikož měl jsem za ni negativní wr v soloQ, ale nakonec se vyvrbilo, že jsem si dal solokill na Adamsonovi do celkem těžkého match upu pro Irelii.

Marco:
Nejlepší zápas bych řekl, že byl proti EAC, jelikož jsme hráli celkem clean a vyhráli jsme asi za 21 minut. Jinak nejlepší hra na sledování od nás byla proti eSubě, kterou jsme dokázali vyhrát.

Sobotní zápas proti DTG se úplně nepovedl, ale vedli jste si opravdu dobře. Cítíš, že by bylo potřeba někde zapracovat a nebo to byl pouze špatný den?

Dolis:
Podle mě na nás dopadla únava z velmi náročného programu, kdy byl velmi malý rozestup mezi zápasy a nebylo moc času na odpočinek. Co se týče série, tak se ukázalo že nám dělá velký problém mid game a je na čem pracovat.

Only:
Vždy je na čem zapracovat, ale zrovna v sobotu jsme měli špatný den. Za celkem krátkou dobu jsme odehráli celkem dost bo5 a padla na nás únava, kdybychom měli více času, tak by sobotní zápas vypadal jinak.

N3znamy:
Bohužial early game sme vyhrali 70% ale mid game sme zahrali terible a určite nanej musime zapracovať.“

Broken Sword:
Dle mého jsme na ně měli bez problému, jenomže jsem byli unaveni z předchozích bo5 a nebyli jsme všichni naladěni na stejné laťce. Hráli jsme suprově early game jediný zádrhel, co u nás byla, byla midgame, kde buď se někdo nechal odchytit před objektivem nebo jsme si vybrali špatný fight a na to jsme pak thrownuli celý lead z early game.“

Marco:
„Vždy je na čem zapracovat, ale zrovna včera jsme měli špatný den. Za celkem krátkou dobu jsme odehráli celkem dost bo5 a padla na nás únava, kdybychom měli více času, tak by včerejší zápas vypadal jinak.“

Je nějaký tým, který tě překvapil a naopak, který tě zklamal?

Dolis:
Mile mě překvapil tým Dark Tigers academy, kterým se povedlo poskládat silnou skvadru mladých hráčů a i přes nešťastné změny v rosteru se udrželi na vrchu tabulky.
Naopak mě zklamal tým Dynamo Eclot, který byl brán před začátkem ligy jako ten z silnějších týmů. Ale opak byl pravdou a skončili na posledním místě.

Only:
Jediný tým co mě zklamal, tak bylo DNE, ze začátku jsme si říkali, že mají decent sestavu a jejich minulej split vypadal celkem dobře. Nakonec to pro ně dopadlo tak jak dopadlo.

N3znamy:
Prekvapili ma Universe že ma v zápase target banovali aj ked tento split som nehral moc carry champov a nezklamal ma nikdo z splitu pevne verim, že všeci hrali na 100% a daii do toho všetko čo mohli.“

Broken Sword:
Celkem mě překvapili Brute, nečekal jsem od nich, že by nás mohli porazit v lize, jelikož papírově byli mezi tou spodní top 4. a tým, který zklamal moje očekávání byl tým Dynamo Eclot.

Marco:
„Jediný tým co mě zklamal, tak bylo DNE, ze začátku jsme si říkali, že mají decent sestavu a jejich minulý split vypadal celkem dobře. Nakonec to pro ně dopadlo tak jak dopadlo.

Můžou se fanoušci těšit na další zápasy? Jaký turnaj plánujete na příště?

Dolis:
Se stejným rosterem ještě odehrajem closed kvalifikaci na MČR a budeme rádi, když nám budete fandit.

Only:
Máme v plánu ještě odehrát MČR a BaseGames pokud bude. Takže se určitě máte na co těšit a snad budete fandit <3

Broken Sword:
Jasně že ano. Mám ještě spoustu plánů, a příští rok jít hrát do první ligy. Náš nejbližší turnaj je MČR, který se odehrává tuto sobotu a neděli, což je 21. a 22. Doufám, že nám bude někdo fandit smile.“