Brawl Stars

Šance na titul v Brawl Stars! Už za pár dní začíná naše cesta na Samsung MČR v mobilních hrách

Sezóna mobilních her se blíží ke svému vyvrcholení na Samsung MČR v mobilních hrách, které už od pátku proběhne na brněnském výstavišti. My u toho samozřejmě nemůžeme chybět a ve hře Brawl Stars posíláme do bojů o titul mistrů České republiky naše borce. Jedná se o zkušené hráče, kteří si už jeden titul letos domů odnesli, tudíž očekávání jsou vysoká.

První zmínky o naší Brawl Stars sekci můžeme najít již během Samsung Midseason, kdy pod názvem SaWeKoMa naprosto zaskočili celou scénu a famózně získali titul. Ten jim také garantoval jisté místo na Samsung MČR v mobilních hrách, kde se už od pátečního rána představí ve skupině A, konkrétně proti týmu NecroRaisers. Dále máme ve skupině eKoVy a ENTERPRISE esports, kteří budou bez pochyb kvalitními soupeři. Hraje se formátem GSL skupin, takže čistě teoreticky stačí na postup do vyřazovací části Samsung MČR v Brawl Stars pouze dvě výhry. Na naše šance se podívá trochu blíže kapitán Marek „Koshar“ Podlaha.

„V týmu se na MČR těšíme a věříme, že předvedeme dobrý výsledek. Sice jsme se kvalifikovali už v březnu díky midseason turnaji jako první tým, ale to neznamená, že jsme se vykašlali na přípravu. Konkurence vypadá letos slibně, a proto se těšíme, až budeme moct se všemi porovnat naší sílu. Samozřejmě máme na soupeře přichystané něco speciálního, ale to zatím nechceme zmiňovat, protože účel je je překvapit.“

Celé Samsung MČR v Brawl Stars můžete sledovat z pohodlí domova na Twitch kanále PLAYzoneUP, nebo živě na brněnském výstavišti. Vstupenky jsou stále v prodeji na stránkách https://www.mcrmobil.cz/listky. Kromě samotných her se na místě můžete těšit na doprovodný program, který obstarají hvězdy domácí herní scény. Tak neváhej a pořiď si svou vstupenku ještě dnes!