Counter-Strike: Global Offensive

IG součástí UNICONU!

Již druhá offline akce na naší CZ/SK scéně bude UNICON! Ten odstartuje tento víkend 17.2. – 19.2. 2017 v Trnavě na Slovensku. Na turnaj se můžete přihlásit i Vy, avšak je tu limit na 32 týmů. A samozřejmě i my zde rozhodně nebudeme chybět s naší CS:GO sekcí!

Na této akci se můžete těšit na hry jako je League of Legends, Hearthstone, Rocket League, Overwatch a taky CS:GO. Turnaj pro hru CS:GO se bude hrát systémem BO1 Double Elimination, kde poražené týmy dostanou možnost zahrát si i v doprovodném turnaji. My našemu týmu pevně věříme, a proto si myslíme, že se domů určitě vrátí s umístěním na bedně a nějakou sumou MČR bodů. V to věří i samotný Tomkeejs, který Vám poví, proč si myslí, že jsou favorité.

Vyjádření kapitána CS:GO sekce  Tomáš „Tomkeejs“ Tomka:

„Zdravím! Jak jistě víte, tak tenhle víkend se koná poměrně veliká akce v Trnavě – Unicon. Na této akci samozřejmě nebudeme chybět a jdeme se porvat o bednu. Co se naší přípravy týče, tak to nebylo nic extra a určitě je stále na čem pracovat, ale jelikož se celý turnaj až na finále hraje formátem BO1, tak si myslím, že by to mohlo hrát v náš prospěch a máme velikou šanci dostat se na přední příčky.“

 

Prizepool CS:GO:

1. místo – 1500€
2. místo – 750€
3. místo – 250€

zdroj: unicon.lol