Clash Royale

Otevíráme druhý Clash Royale klan!

Již nějakou dobu funguje ve hře Clash Royale náš klan, který nese název Inside Games. Momentálně se držíme v top 200 nejlepších týmů a stále nám píšete o založení druhého klanu. Konečně jste se dočkali!

Náš hlavní klan má vždy splněnou clan chest na 10/10 a jedná se o velmi aktivní skupinu, která donatuje každou kartu a nestane se, že byste nedostali všechny karty, které chcete. Zároveň máme v klanu spoustu skvělých hráčů, kteří se téměř každý den věnují ostatním členům a říkají jim rady ohledně jejich herního stylu.

Vzhledem k velkému zájmu o členství v klanu se leader našeho hlavního klanu (Danys) rozhodl, že založíme druhý klan, který bude pro hráče s méně trofejemi a po získání určitého počtu trofejí Vás pak můžeme přeřadit do hlavního klanu.

Pokud tedy máte zájem o místo v druhém klanu, tak se určitě přihlašte do Inside Games 2!

A rozhodně dnes nezapomeňte sledovat semifinále a případné finále CR Proleague! Od 19:30 hrajeme s týmem eEriness a pokud vyhrajeme, tak hned poté se utkáme ve finále s Inaequalis, které jsme již jednou porazili! Sledovat naše borce můžete zde: twitch.tv/lajf24