MSIPartneřiTiskové zprávy

NĚKDO ZÁŘÍ, NĚKDO V ZÁŘÍ. PŘIPRAV SE NA ŠKOLNÍ ROK S INSIDE GAMES A MSI

Po dvouměsíčním tryhardu, letních dovolených a klidu od studijních povinností se znovu vrací škola. Není to zrovna událost, ze které budeme jásat, ale proč si návrat do lavic trochu nezlepšit?! Pomůže s tím náš partner MSI a tyhle tipy na herní (a taky studijní) gear, který pomůžou každému k epickým výkonům a samozřejmě lepším známkám.

Naše tipy jsme rozdělili do tří kategorií. Pro ty, kterým nejde tolik o známky, ale chtějí vyhrát každý ranked. Druhá kategorie je pro náruživé hráče, kteří si ale čas od času chtějí odpočinout od grindění a místo toho si střihnou video nebo navrhnou grafiku. No a jako poslední tu jsou samozřejmě premianti každý třídy, kteří to myslí s hraním vážně, ale taky jim v hlavě pořád létají myšlenky na známky a úspěchy ve škole.

PRO HRÁČE

MSI GF65

Odolat této nadupané horní mašině je velmi těžké až nemožné. V lehkém těle vážícím 1,86 kg je procesor Intel Core i5 a 16 GB RAM. Oblíbené hry si užiješ díky špičkové grafické kartě NVIDIA GeForce RTX 3060 a fullHD displej se 144Hz ti umožní vidět každý drobný detail, tudíž tě soupeř těžko překvapí. Dle varianty si pak můžeš vybrat verzi s anebo bez operačního systému Windows. Příjemným dárkem pak bude herní batoh nebo herní myš MSI jako bonus zdarma

Mimochodem o kvalitách tohoto notebooku se přesvědčil i náš hráč Ondřej “MjrDee” Hrneček.

PRO TVŮRCE

MSI Creator Z16 

Tento prémiový notebook nabízí úplně všechno a potěší ty nejnáročnější gamery i tvůrce. Celokovové šasi je vyrobeno přesným CNC obráběním, ve kterém najdeš osmijádrový procesor Intel Core i9-11900H a nadupanou grafiku NVIDIA GeForce RTX 3060. A displej? To je opravdová lahůdka s QHD rozlišením a 120Hz. Když se k tomu přidá 32 GB RAM, pevný disk s 1000 GB a odolnost testovaná podle vojenský norem, tak z toho vyjde ideální stroj pro ty nejnáročnější kreativce.

PRO STUDENTY

MSI Modern 14 

V elegantním notebooku s tenkým a hliníkovým tělem najdeš procesor AMD Ryzen 5 4500U nebo Ryzen 7 4700 U, pro příznivce Intelu je tu k dispozici Intel ® Core™ i3-1115G4. Všem typům procesorů zdatně sekunduje 8 nebo 16 GB RÁM a 14” FullHD displej ve variantě IPS: Na SSD disk pak nacpeš až 512 GB dat. Kamkoliv s tímto notebookem vyrazíte, tak budete poutat pozornost, ať už kvůli jeho kráse, kompaktnosti a výkonu. Celkově tento stroj váží 1,3 kg, je tudíž ideálním společníkem na cesty. Ceny, začínající na 13 990,- pak potěší každého.

To jsou naše tři tipy, jak si zpestřit návrat do školy. Ale není to všechno, další parádní notebooky najdete na webu

MSI Zpátky do školy.

Jo a po nákupu nezapomeň na prodloužení záruky. Bude se to hodit, kdyby nedejbože došlo na nejhorší a tys potřeboval vytáhnout z bryndy.