Clash Royale

Rozhovor: Danys, leader Clash Royale klanu!

Jistě jste si již všichni zvykli na pravidelnou dávku našich rozhovorů. Dnes pro Vás máme něco speciálního. Vyzpovídali jsme našeho leadera Clash Royale klanu. Tím je Daniel „Danys“ Kročil!

Ahoj Danys! Myslím si, že o tobě spousta lidí neví vůbec nic, protože nemáš v iG takové postavení. Tak se pro začátek představ.

Zdravím všechny! Jmenuji se Daniel, je mi 21 let a pocházím z Ostravy, jsem Free to play hráč Clash Royale a současný leader klanů Inside Games.

***

Jsi tedy leader našeho hlavního CR klanu. Co se od tebe vůbec čeká?

Od leadera se čeká hlavně aktivita a ochota pracovat s lidmi (Někdy je to opravdu těžké, člověk se setká s leckým). Leader musí mít hlavně zkušenosti jak motivovat lidi, aby dosáhli co nejlepších výsledků, všeobecný přehled co se zrovna hraje na ladderu nebo turnajích v podobě MČR nebo MS.

***

Jako leader musíš trávit na CR spoustu času. Kolik času denně trávíš na CR a jak stíháš osobní život?

Teď už to není tak časově náročné jako ze začátku, když byl klan ve fázi rozvoje, to jsem u mobilu byl někdy i 10 hodin a pomáhal ostatním s růstem Trophies. Tuhle fázi máme naštěstí za sebou a díky tomu stačí když denně u hry strávím 2-3 hodiny, je to proměnlivé, někdy jsou to 2 hoďky někdy 4, když nemám co na práci tak i 5, někdy vůbec nemám čas, tak se o klan starají moji bezvadní zástupci. Osobní život stíhám v pohodě, Studuji vysokou školu, k tomu mám přítelkyni a sem tam stíhám i brigády.

***

Nedávno jsme založili druhý klan a chystáme třetí. Kolik myslíš, že dokážeme založit klanů?

Síla IG je neomezená! Teď vážně.. Na tohle je těžké odpovědět, protože bychom potřebovali přesný počet hráčů Clash Royale, každý se k nám může přidat, všichni jsou vítaní!

***

Kdy jsi vůbec začal hrát CR a proč?

CR jsem začal hrát první týden prázdnin roku 2016 ve Španělsku, s přítelkyní jsme hráli Clash of Clans a díky upozornění v této hře jsme vyzkoušeli CR. Hra nás dost oslovila, ale na hraní nebyl čas, jelikož jsme užívali sluníčka a moře. Po návratu do ČR jsem si uvědomil, že hra má obrovský potenciál a začal se jí věnovat dennodenně .

***

Co říkáš na momentální podobu této hry? Jak bys ji v tuto chvíli zhodnotil?

Hra má super zpracování, vývojáři se opravdu snaží hru rozvíjet ve všech směrech, akorát mě mrzí, že vždy limitují počet dní, kdy je možné hrát mod 2v2, a kvůli téhle drobnosti dávám hře 9/10.

***

Jaká karta je tvá nejoblíbenější/nejhorší a proč?

Nejlepší karta je jednoznačně Láva, byla to moje první legendárka, kterou jsem strašně nechtěl, ale jelikož mi padla, tak jsem se s ní naučil hrát, od té doby jsem jí hrál na 1000 způsobů a je to karta, která mě dostala na 4300 trophies, proto jí mám tak rád.
A v kategorii pro nejhorší kartu vítezííííí, počkej si…. Co by to tak mohlo být? O.o …… SPARKY, a důvod? Když ve slově SPARKY přehodíme 3 písmena a to konkrétně „P“ a „R“ „Y“ a dosadíme za ně „R“ „Č“ „A“ Vznikne nám slovo, které přesně vystihuje tuto kartu!

***

Jak ses vůbec k iG klanu dostal a proč se ho tak držíš? Jsou tam lidi, které jsi rád poznal díky této hře?

K IG jsem se dostal přes vašeho Hearthstone hráče Powera, je to můj budoucí zeťák a ten mi jednoho dne řekl, že IG zakládá klan. Původně jsem nechtěl odejít ze svého předchozího klanu, ale jeden z Co- leaderů bývalého klanu vykickoval úplně celý klan, ten den jsem chtěl přestat hrát CR, jelikož jsem tomu klanu věnoval půl roku mého života a byl jsem strašně znechucený, pak jsem si ale řekl že by to mohla být příležitost a tak jsem tady. IG se tak držím, protože máme v klanu super zázemí, chestka vždy 10/10 a navíc jsou tam pohodoví lidi, se kterými už máme zaběhnutý systém a všichni spolu vycházíme, navíc všichni držíme při sobě a navzájem se podporujeme. Tímto zdravím lidi, které jsem rád poznal! Zdravím tebe Aspi, Valdu, Xpeho, MatyaskaGoldena, F4R4, Pointzo, Matthew, Ondrame, Ahojko, Dodgy!

***

To by bylo pro dnešní rozhovor vše a nyní máš možnost vzkázat něco našim čtenářům! Já ti samozřejmě děkuji za tento rozhovor a hlavně za to, že se tak perfektně staráš o naše klany!

Díky za rozhovor Aspi. Díky ti čtenáři, že nejsi naštvaný za moje dlouhé odpovědi, pokud máš rad CR, můžeš hodit lajk na mojí Fanpage Danys CR, kde přidávám příspěvky ohledně Clash Royale, meta decky, turnaje, tipy, rady a postřehy. Pokud máš problémy s hraním a nevíš si rady, můžeš mi napsat zprávu a já ti mile rád pomůžu. Zdraví Danys!

Odkaz na fanpage: 

https://www.facebook.com/DanysClashRoyale/?fref=ts