Clash Royale

Velké změny v CR sekci!

Pomalu se nám blíží konec prázdnin, proto se začínají v Inside Games dít velké věci, které začínají u Clash Royale sekce! Jedná se o karetní hru, ve kterých jsme díky naší Hearthstone sekci velmi silní, proto chceme být neporazitelní i v Clash Royale!

Z CR sekce odchází hned tři hráči, kteří ještě nedávno hájili naše barvy. Prvním hráčem je Tuca, který opouští tým kvůli tomu, že se zaměřil spíše na tvorbu turnajů, než na samotné hraní jiných turnajů. Proto po společné dohodě sundavá náš dres a jeho místo zaujme někdo jiný!

Druhou změnou je Pepis, který ještě nedávno dokazoval celé scéně, že patří mezi ty nejlepší. Vyhrával jeden turnaj za druhým a dost mu vděčíme za výhru první sezóny Proleague, kde neskutečně zářil. Bohužel se však rozhodl založit si vlastní tým, skrz který pořádá různé turnaje a tudíž není možné, aby dál hájil naše barvy.

Třetím a zároveň posledním odchodem je Jen Íík, který je známý hlavně svojí Youtube tvorbou. Bohužel ani on nesplňoval kvality, které od našich hráčů očekáváme, a proto i on musel sundat náš dres. U tohoto hráče však věříme, že se ještě na scéně jednou prosadí!

Nyní přejdeme k jedné radostné zprávě, kde oznámíme první naši posilu! Posil samozřejmě bude více, když odešli hned tři hráči. Avšak všechno má svůj čas a vy si teda nyní můžete přečíst o naší první velké posile, která momentálně drží skvělé deváté místo v MČR bodování!

První posilou je Lukáš „Sirios“ Svoboda, který bude hájit naše modrobílé dresy!

„Jmenuju se Lukáš Svoboda a je mi 21 let. Momentálně jsem dostudoval střední zdravotní školu a mám prázdniny, tak pracuji pouze brigádně. Moje nejoblíbenější karty jsou Graveyard a Archers. Graveyard je velmi účinný push, který se špatně brání, když nemáte po ruce nějaký dobrý counter a Archers jsou velmi univerzální a silný na obranu i na podporu jednotek. Hrozně mě potěšilo vítězství v minulém měsíčním finále, dodalo mi to sebedůvěru a odvahu na dobré umístění v mčr, teď v to věřím ještě víc. Jsem velmi rád za příležitost hraní pod jménem Inside Games, bez debat je to jeden z nejlepších teamů na české scéně a rád bych také přispěl nějakým dobrým umístěním a výkony.“

Momentální soupiska CR sekce

Kapitán
Vladimír „Taťka“ Vítek

Hráči
Michal „Fallenreject“ Pročko
Michal „NOW“ Farský
Lukáš „Sirios“ Svoboda

Dokážete si tipnout, jací dva hráči ještě přijdou do Inside Games?