Clash Royale

Clash Royale Showmatch!

Již tuto neděli se odehraje velký showmatch mezi klany, které vedeme! zahrají si proti sobě hráči našeho hlavního klanu a druhého klanu!

Tuto akci uspořádal Filip „Aspi“ Matoušek z toho důvodu, že momentálně můžeme na streamech vidět různé turnaje, kde proti sobě hrají známí hráči. Člověk se tak nemůže podívat na nic nového, co tu ještě nebylo. Zároveň se zatím moc neobjevují turnaje ve 2v2, což se tuto neděli změní!

Tuto neděli (17.9.) od 16:00 se můžete těšit na 2v2 zápasy mezi CR klanem Inside Games 1 a Inside Games 2! Postaví se proti sobě hned deset dvojic ve formátu bo3 Conquest, což znamená, že dvojice, která vyhraje zápas musí změnit své balíčky a hrát druhý zápas s úplně něčím jiným. Jakmile jedna dvojice vyhraje dva zápasy, tak vyhrála celé kolo a na řadu jdou nové dvě dvojice. Celkem se tedy můžete těšit na pět zápasů bo3 a na konci vzejde jeden vítězný klan, který bude mít na svém kontě nejvíce výher!

Samozřejmě jsme se rozhodli pro Vás tuto akci streamovat, což se dočkáte na kanálu https://www.twitch.tv/danys96

Zápasy pro Vás bude komentovat leader Inside Games 1: Daniel „Danys“ Kročil, který si zároveň v průběhu streamu k sobě pozve nějaké hráče, se kterými prohodí pár slov!

Tímto chceme našim fanouškům ukázat, že se nestaráme jen o naše hráče, ale také o fanoušky, bez kterých by to nebylo ono! Hned v prvním zápase se proti sobě utkají: Valdaboy a Ondrame (iG1) vs. Aspi a Skaly (iG2)! Což bude velmi zajímavé, protože se proti sobě utkají manažer se svým hráčem z Hearthstone sekce!

Takže v neděli
od 16:00
na twitch.tv/danys96