PUBG

Jak se dařilo v Turnaji GLL Season 2

V úterý dne 22.května proběhlo 1. kolo Turnaje GLL Season 2 ve hře PUBG, ve kterém byla naše sekce velmi úspešná. Po čtyřech mapách, které se odehrály skončili na krásném 6. místě z 16ti týmů v divizi Bravo #2. V celkovém hodnocení i s týmy z Alpha Divize a Bravo#1 se umístili na 19. místě, nechali za sebou týmy jako Lemondogs, Team vitality nebo Team Kinguin.


V naší skupině Bravo jsou například týmy jako G2 Esport, Alliance a Moonwolf, takže konkurence je opravdu veliká.První mapu team uhrál tzv. na jistotu a skončili jsme na 5. místě po neúspěšné přestřelce s hráči Alliance. Jediný kill měl HaziQQ.

Ve druhé mapě jsme se propadli o 2 příčky níže, po tom co Komiax byl nachytán sám bez svého týmu. Když zbývající 3 členy tlačil Team Way mimo zónu, nakonec se jim stal osudným dobře hozený granát a díky tomu skončili na 7. místě. Jediný kill v týmu získal opět HaziQQ, který pomstil Komiaxe

Třetí mapa se nám opravdu vydařila. Po 2. zóně kdy museli udělat sebevražedný manévr mezi 5ti týmy přežili a našli si dobré místo uprostřed zóny na skále. Díky dalším zónám, které pro ně vyšli dobře se jim povedlo ulovit hráče Alliance a G2 Esport. Nakonec skočili na krásném 2. místě s celkovým počtem 11 killů.

Čtvrtá mapa se jim ze všech map povedla úplně nejméně, kvůli nepovedenému přejezdu, po kterém zůstali ve třech. Poté co se museli znovu přemístit kvůli zóně, která po nich šla náš team tuto mapu nezvládl. Bohužel skončili na 12. místě s jedním killem, který obstaral St4mZ.

Kluci odehrály kvalitní hry a my jim tímto přejeme do dalších bojů hodně killů a úspěšných zón.