PUBG

PUBG GI 2018 – ANGLIE VOLÁ !!!

Dneska proběhla kvalifikace na PUBG EU Qualifiers, který je součástní PUBG Global Invitation 2018. Do turnaje se přihlásilo 475 týmu. Turnaj byl na 3 kola a z každé skupiny postupovalo 5 týmu. A z posledního 3. kola postupovalo 5 týmu na lanku do Anglie, který se bude konat 29. června – 1.července ve Městě Leicester.  

Náš tým se probojoval PUBG EU Qualifiers po těžkých 8 mapách, 4 se hráli v sobotu a 4 v neděli. Těsně jsme byly na 5. místě před týmem Rogue, se kterými jsme až do poslední chvíle soupeřily. V naší skupině se nacházely týmy jako Faze Clan, Copenhagen Flames, Alliance a ještě jeden český tým King of Sosnovka.

26.května proběhl první hrací den 3. kola, který se nám moc nevydařil a celkově jsme po něm skončily na 16. místě. Na 5. místo nám chybělo skoro 1000 bodů.

První 2 mapy nedopadly úplně podle našich představ. První mapu jsme vypadly již na 17. místě se 2 killy. Druhá mapa byla ještě horší, jak první mapa. Na Druhé mapě jsme musely přejíždět, jelikož nám zóna nepřála a bohužel jsme se střetly s týmem Method a V9V. Z týmu Method i přes težkou bitvu zůstal jeden hráč na živu a zůstaly jsme na 19. místě s 1 killem.

Postupně jsme se zvedaly, 3. a 4.mapa dopadly podobně. Ve 3.mapě jsme dokázaly sestřelit celý tým Faze ale, i přesto jsme skončily na 9.místě.Stejně jsme skončily i na 4. mapě, jediný rozdíl byl v killech kdy jsme měli 3 a 2.

27.května druhý hrací den jsme začaly dobře a to na první mapě, hned jsme zvládly urvat 6.místo s 10 killy. A to jsme netušily, jak se kluci dokážou hecnout a co předvedou dál.

Druhá mapa byla něco, co jsme nikdo nečekal. Zabily jsme celý tým Alliance a nakonec jsem se dostaly až do finále proti týmu Faze, kdy jsme byly ve 4v2 a nakonec jsme to první místo zvládly uhrát se 14 killy.

Ve Třetí mapě jsme po přejezdu přišly o 2 hráče St4mze A Caukyho, ale i tak jsme ubránily 3. místo.

Na poslední čtvrté mapě jsme potřebovaly nechat za sebou tým Rogue a RDH. Tým Rogue skončil na 4. místě a tak se nám mohlo dýchat trošku volněji. Po souboji Faze a Copenhagen Flames zůstal jediný hráč Faze se kterým jsme se ve 4 hráčích lehce vypořádali a tím pádem jsme kvůli tomu porazily Rogue o 35 bodů.

 

Můžeme se chystat na cestu do Anglického města Leicester. Děkujeme klukům za úžasné umístění a super reprezentaci IG PUBG sekce na turnaji. Gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších her #IG HYPE #ANGLIE VOLÁ !!!