Fortnite

Představujeme historicky první Fortnite sekci

Fanoušci Inside Games je nám ctí, že Vám můžeme představit historicky první tým ve hře Fortnite. Tento krok je pro nás velice zásadní, protože vydavatel hry Epic Games šlápl neskutečným způsobem do eSportu, kdy investoval 100 000 000 $ do eSport turnajů ve svém prvním roce kompetitivního hraní. Po celém světě se nyní rozjíždějí turnaje a jsme hrdí na to, že se nám podařilo získat pro modrobílé barvy čtveřici, která se jako jediná z České republiky a Slovenska dokázala kvalifikovat do semifinále WarLegends turnaje mezi světovou elitu. Je tedy jasné, že tento tým nebude hrát žádné druhé housle a bude šlapat na paty těm nejlepším a to jak v Evropě, tak i ve světě, ale také i na naší tuzemské scéně. 

 

Oficiální soupiska Fortnite týmu:

Odeslaný screenshot obrázek

 

Nyní si představíme prvního hráče ShortYho v krátkém rozhovoru:

 

  • Ahoj Shorty, vítáme tebe i tvůj team u nás v iG. Na úvod by jsi se nám mohl představit.

 

  • Ahoj, ďakujem za privítanie tak tiež ďakujem aj za celý tým. Moje meno je Adrián v hre vystupujem s menom Shorty. Mám 24 rokov a som zo slovenska.

 

  • Jak jsi se dostal ke hře Fortnite?

 

  • Ku hre fortnite som sa dostal hlavne kvôli hre H1Z1 na, ktoréj mam odohraté približne 2000 hodín. Bývalí spoluhráč H1Z1, ktorý prešiel na fortnite mi o tej hre povedal. Neváhal som a hneď som to stiahol. Hra ma veľmi zaujala a od začiatku ako vznikol battle royale vo fortnite som to neprestal hrať a venujem sa tomu doteraz.

 

  • Jak jste se dali s klukama vůbec dohromady?

 

  • Po dlhšej dobe čo hrám fortnite som zistil, že fronty to tiež hráva. Predsa bol to môj bývalí spoluhráč v H1Z1 tak som navrhol aby sme založili fortnite team. Frontyho som sa opýtal či nepozná dobrých hráčov do týmu a napadol ho hneď petang samozrejme som súhlasil lebo som ho poznal tiež dlhšiu dobu a bol to velmi kvalitný hrač. Novasha som stretol už vo fortnite ked sme hrávali za náš prvý tým s frontym a petangom. V hre sme mali boj proti novashovi, ukázalo sa, že jeho schopnosti v hre sú na vysokej úrovni tak som ho oslovil aby vstúpil do nášho týmu, a novash suhlasil. Od vtedy hráme už nejakú dobu spolu.

 

  • Co vaše momentální úspěchy jsou nějaké o které by jste se chtěli s našimi čtenáři podělit?

 

  • Prvý náš úspech keď sme začali hrať spolu bol vo francúzskych scrimoch kde sme skončili top 10 v tabuľke. Ďalší úspech náš bol hlavne fronty a novash ktorý sa na Európskom turnaji s názvom Warlegends CEE dostali až do semifinále ako jediný česko-slovenský tým kde sa napríklad postavili proti týmu Kinguin alebo proti PRIDE esport a AGO esport.

 

  • Jaké jsou vaše plány do budoucna a jaké turnaje nebo ligy vás v následujícím roce čekají?

 

  • Ako jeden z najdôležitejších turnajov nás čaká tento rok kvalifikácie na svetový turnaj World Cup. Finále sa bude odohrávať budúci rok 2019. Ďalšie turnaje čo nasledujú tento rok sú od českej turnajovej organizácii s názvom Forthewin a samozrejme európske scrimy, ktoré sa hrávajú každý deň.

 

  • Moc díky za rozhovor. Na závěr můžeš pozdravit vaše fanoušky.

 

  • Ďakujem aj ja ra rozhovor veľmi som si to užil a tak tiež zdravím našich fanúšikov ďakujeme hlavne za podporu a za to, že sme mali takúto príležitosť.