Fortnite

Fortnite GeForce Bundle!

NVIDIA GeForce a tvůrce hry Fortnite Epic Games potvrdili mezi sebou partnerství a v režimu Battle Royale se dočkáme opět speciální edice balíčku. Co všechno hráči získají za zakoupení? Pojďme se podívat.

Epic Games v poslední době sjednává další a další spolupráce. Na kontě už jich je nespočet – spolupráce s NFL, Samsungem, Marvel, Funko Pop atd. Také jsme se mohli dočkat i speciálních bundlů, které byly součásti zakoupení PS4, Xboxu One, či Nintenda Switch. Do zajisté se nebude jednat o poslední spolupráci a v budoucnu se můžeme dočkat nových edicí.

Celé to nastartoval outfit Riot, který byl k zakoupení v item shopu. Teď tu máme speciální balíček s názvem Counterattack. Nicméně některé skiny stále očekáváme.

 

Celý balíček NVIDIA GeForce obsahuje:

 

  • Reflex Outfit  – Rare
  • Pivot Glider  – Rare
  • Angular Axe Pickaxe  – Uncommon
  • Response Unit Back Bling 
  • 2000 V-Bucks

nvidia-fortnite-bundle

velmi podivné, že v herních souborech byly odhaleny 2 postavy, které do Counterattacku patří. Jedná se o ženskou variantu speciálního skinu od NVIDIA GeForce. K outfitu Instinct také patří Back Bling s názvem Reaction Tank. Kdy se postava a batoh ve hře objeví není známo. Třeba se skinu a batohu vůbec nedočkáme, protože jej tvůrci mohli z trhu stáhnout ještě před vydáním. Přeci jenom vydávat velmi podobný skin v item shopu nebude rozhodně skvělý nápad.

 

INSTINCTREACTION TANK

Co za to?

Balíček bude časově omezený pro hráče, kteří se rozhodnout zakoupit jednu z grafických karet – GeForce GTX 1070 Ti, 1070, nebo 1060, buď samostatně nebo v kompletním setu PC. Nicméně ochuzení nebudou ani uživatelé, kteří nevyužívají stolní počítač. I pro tyto hráče na přenosných PC je bundle k dispozici. Jen je podmínkou, že herní notebook využívá právě jednu z těchto grafických karet.

Cena samotných grafických karet s tímto označením se pohybuje zhruba od 5000 – 15000,- Kč. Samozřejmě pokud se rozhodnete koupit celý PC set nebo notebook, cena bude pochopitelně vyšší. Zajímavostí je, že speciální set Counterattack nedostanete při nákupu novějších grafických karet RTX 2070 a 2080.

Výsledek obrázku pro msi 1070

MSI GE63 8RF-073CZ Raider RGB, černá

MSI Infinite A 8RG-428EU, černá

Pokud se Vám balíček Counterattack líbí a potřebujete nový komponenty do počítače, tak je jedinečná příležitost tuto akci využít. Akce totiž platí od  29.11. do 29.01.2019. Dárek pod stromeček je možná už vyřešen. Na závěr je nutné podotknout, že bundle nezískají hráči, kteří v minulosti některou z grafických karet zakoupili.

 

Návod na aktivaci

Proces pro získání Counterattack set

  1. Nejprve je potřeba navštívit adresu – https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/
  2. Přihlašte se do systému.
  3. Vložte svůj zakoupený kód NVIDIA do políčka “enter your promo code”. Je nutné připomenout, že to rozlišuje malá a velká písmena.
  4. Vložte ověřovací text do políčka “enter the text” a klikněte na “redeem”.
  5. Váš Fortnite Counterattack kód bude zobrazen a poslán Vám i emailem.
  6. Zkopírujte kód z webu nebo z emailu a klikněte na “Visit publisher webstite” a přihlaště se na svůj Epic účet.
  7. Vložte Fortnite Counteratttack kód a klikněte na “redeem”.
  8. Ujistěte se, že jsou údaje správné a potvrďte pomocí kliknutí na “Activate”.
  9. Splněno! Dostanete oznámení, že Counterattack set bude přidán na Váš účet.
  10. Blahopřejeme! Zapněte Fortnite a užijte si nový speciální balíček Counterattack přímo ve hře.

zdroj:www.battle-royale.cz