Fortnite

FORTNITE – NOVÁ SEZÓNA JE ZDE

Nová sezóna už je pár dní venku. Poj’dme se společně podívat na změny ve hře.

Hned první co změníme je zde kolaborace dvou velkých firem a to Fortnite a Marvel. Takže v nynějším battlepassu najdeme zajímavé skiny z Marvel Universa.

Na tomto obrázku vidíme všechny skiny hrdinů, které získáme zakoupením battlepassu. Pro větší přehled, jedná se o:

Groot
IronMan
Wolverine
Storm
Mystique
Dr.Doom
Hulk (žena)
Thor

Příchodem nových hrdinů se také objevili nové mytické zbraně.

Groot`s Bramble Shield
Tento item lze získat pouze zničením dronů, které se nachází v Quinjet Patrol. Když tento item použijete zablokuje další příchozí poškození a také vyléčí Vás a vaše spoluhráče poblíž a zabalíte se do koule.

Silver Surfer Board
Tento item lze získat také pouze zničením dronů. Když tento item použijete tak na krátkou dobu poletíte ve vzduchu. Toto prkno se nejlépe využije když budete utíkat z nevydařeného boje.

Dr Doom`s Mystical Bomb
Bomba Doktora Dooma lze získat stejně jako jeho rukavice – zabitím samotného Doktora. Mystická Bomba je velká zelená koule, která se po která po odhození vybouchne a vše v jejím okolí začne hořet.


Dr Dooms Arcane Gauntlents
Rukavice Doktora Dooma lze získat pouze jeho zabitím. Doktor se nachází v Doom`s Domain , které bylo dříve pojmenováno jako Pleasant Park. Těmito rukavicemi střílíte zelené paprsky, které hráči udělí 35 poškození. Také se pomocí nich můžete vyskočit do vzduchu.

Co si zatím o nové sezóně myslí náš bývalý hráč Tomáš „Fennixxos“ Hutník?
Season se mi zatím líbí, i když od minuléra season se mapa skoro vůbec nezměnila, co se týče shotgun, tak se mi to dost libi, ale možna by to chtělo buff combat. Uvidíme jak se to bude vyvíjet a jak budou vypadat první turnaje.“ říká Tomáš.

I když už nemáme Fortnite sekci, stále můžete podporovat náš tým skrz SAC kód, který zní „INSIDE-GAMES„. Děkujeme za podporu!

Zdroje: FortniteINTEL , FortniteINSIDER