Fortnite

NOVÁ POSILA PRO FORTNITE SEKCI!

Je to již docela dlouho co jsme oznamovali jak to bude s podporou Fortnite sekcí v roce 2020. Jako prvního jsme oznámili mladého Filipa „Arrow“ Řeháčka. Nyní je na čase oznámit další posilu pro Fortnite sekci v Inside Games.

Jakožto organizace Inside Games jsme se rozhodli následovat světový trend ve hře Fortnite a nerozhodli jsme se pokračovat v hledání stálé dvojice, ale rozhodli jsme se dát podporu i sólovým hráčům, kteří mohou později vytvořit i dvojice, trojice nebo dokonce čtveřice. (Záleží na aktuálním kompetitivním režimu ve Fortnite)

Tímto bychom chtěli přivítat Adama „AdMMowich“ Matejoviče do řad Inside Games! Věříme, že se mu bude u nás líbit a bude odvádět skvělou reprezentaci týmu jak ve hře tak mimo ni.

 

 

  • Ahoj Adame, pro začátek se nám představ. Kdo je AdMMowich?

Ahoj, volám sa Adam, mám 18 rokov a Fortnite hrávam od Mája 2018. Pričom kompetitívne hrávam od novembra 2018. Za môj hlavný úspech považujem účasť na V4.

  • V jakém stavu se podle tebe nyní nachází Fortnite? Je v dobrém stádiu pro kompetitivní hraní nebo by jsi něco pozměnil či odstranil?

Fortnite je podľa mňa v najhoršom stave od season X. Najväčším problémom je momentálne optimalizácia hry. Ak by som mohol určite by som odstránil heavynu, minigun a v neposlednej rade všetky mytické zbrane.

 

  • Co od týmu Inside Games očekáváš? Kam se až chceš posunout?

Inside Games sa budem snažiť reprezentovať najlepším možným spôsobom, mám chuť sa v hre zlepšovať a verím, že práve Inside Games mi dodá potrebnú motiváciu a priestor sa zlepšiť.

  • Děkuji za tvůj čas. Na jakých sociálních sítích tě můžeme zastihnout?

Najaktívnejším som na twitteri, rovnako je možné ma zastihnúť na instragrame a mám v pláne byť aktívnejším aj na youtube.